c

Tutustu skanskalaisiin

Henkilöstö on yrityksemme sydän. Meitä yhdistää halu oppia uutta sekä kehittyä ammatissamme ja omassa työssämme. Jaamme mielellämme myös omaa osaamistamme ja tietoamme työtovereillemme. Tutustu skanskalaisten uratarinoihin.

Aluejohtaja Panu Sivula

”Olen aina uskonut ja luottanut siihen, että tekemällä työnsä niin hyvin kuin osaa saa uusia mahdollisuuksia”, sanoo Panu Sivula, skanskalainen vuodesta 1997 lähtien.

Tutustu Panuun

Raudoittaja Pete Risku

Peten työura Skanskassa alkoi apumiehenä. Raudoittajan ura urkeni, kun Pete toi aktiivisesti esille, että työt kiinnostavat ja osaamistakin löytyy.

Tutustu Peteen

Tuotantopäällikkö Per Eerola

Per työskentelee BoKlok-kohteiden vastaavana tuotantopäällikkönä. Hän osallistuu myös laadunvalvontaan ja konseptin  kehittämiseen sekä toimii  työmaalla vastaavana  työnjohtajana.

Tutustu Periin

Rakennusapumies Abubacarr Jallow

Abubacarr työskentelee rakennusapumiehenä asuntorakentamisen työmaalla.

Tutustu Abuun

Toimialajohtaja Tiina Koppinen

Tiina vastaa Skanskan Suomessa liiketoiminnan kehittämisestä ja hankekehityksestä, sekä Itä- ja Keski-Suomen ja Pohjoisen alueyksikön rakentamispalveluista toimialajohtajana.

Tutustu Tiinaan

Turvallisuusasiantuntija Mari Korpela

Työturvallisuusasiantuntijan tehtävässä Maria miellyttää etenkin työn vaihtelevuus ja luovuus. Tiukkojen työturvallisuustavoitteiden saavuttaminen edellyttää vaikuttamista erilaisin keinoin.

Tutustu Mariin

Vanhempi työnjohtaja Andrei Rötsä

Andreista parasta Skanskassa on mukava työporukka, esimerkillinen työturvallisuus sekä hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet.

Tutustu Andreihin

Pääluottamusmies Jari Renlund

Etelä-Suomen pääluottamusmies  Jari on vuosien varrella työskennellyt kirvesmiehenä, runkoporukassa ja turvallisuusasiantuntijana asuntopuolella.

Tutustu Jariin
Päivitetty: 14.11.2017