c

Tutustu skanskalaisiin

Henkilöstö on yrityksemme sydän. Meitä yhdistää halu oppia uutta sekä kehittyä ammatissamme ja omassa työssämme. Jaamme mielellämme myös omaa osaamistamme ja tietoamme työtovereillemme. Tutustu skanskalaisten uratarinoihin.

Raudoittaja Pete Risku

Peten työura Skanskassa alkoi apumiehenä. Raudoittajan ura urkeni, kun Pete toi aktiivisesti esille, että työt kiinnostavat ja osaamistakin löytyy.

Lue lisää Tietoa Raudoittaja Pete Risku

Tuotantopäällikkö Per Eerola

Per työskentelee BoKlok-kohteiden vastaavana tuotantopäällikkönä. Hän osallistuu myös laadunvalvontaan ja konseptin  kehittämiseen sekä toimii  työmaalla vastaavana  työnjohtajana.

Lue lisää Perin urapolusta

Rakennusapumies Abubacarr Jallow

Abubacarr työskentelee rakennusapumiehenä asuntorakentamisen työmaalla.

Lue lisää Abun urasta

Toimialajohtaja Tiina Koppinen

Tiina vastaa Skanskan Suomessa liiketoiminnan kehittämisestä ja hankekehityksestä, sekä Itä- ja Keski-Suomen ja Pohjoisen alueyksikön rakentamispalveluista toimialajohtajana.

Lue lisää Tiinan urapolusta

Turvallisuusasiantuntija Mari Korpela

Työturvallisuusasiantuntijan tehtävässä Maria miellyttää etenkin työn vaihtelevuus ja luovuus. Tiukkojen työturvallisuustavoitteiden saavuttaminen edellyttää vaikuttamista erilaisin keinoin.

Lue Marin haastattelu

Vanhempi työnjohtaja Andrei Rötsä

Andreista parasta Skanskassa on mukava työporukka, esimerkillinen työturvallisuus sekä hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet.

Lue Andrein haastattelu

Pääluottamusmies Jari Renlund

Etelä-Suomen pääluottamusmies  Jari on vuosien varrella työskennellyt kirvesmiehenä, runkoporukassa ja turvallisuusasiantuntijana asuntopuolella.

Lue Jarin haastattelu
Päivitetty: 30.8.2017