c

Tutustu skanskalaisiin

Henkilöstö on yrityksemme sydän. Meitä yhdistää halu oppia uutta sekä kehittyä ammatissamme ja omassa työssämme. Jaamme mielellämme myös omaa osaamistamme ja tietoamme työtovereillemme. Tutustu skanskalaisten uratarinoihin.

Rakennusnainen Soili Berg

Skanskalla vuonna 1994 aloittanut rakennussiivooja Soili Berg huolehtii omalta osaltaan siitä, että työmaa pysyy siistinä ja järjestyksessä. Soili jäi jo kerran eläkkeelle, mutta palasi vielä kerran työmaalle.

Tutustu Soiliin

Tulosyksikön johtaja Yianni Charalambous

Yianni aloitti Skanskassa vuonna 2016 projektipäällikkönä ja työskentelee nyt tulosyksikön johtajana. Syntyjään britti Yianni hoitaa asiakassuhteita kansainvälisissä hankekehitysprojekteissa.

Tutustu Yianniin

Työnjohtoharjoittelija Roosa Lehtonen

”Oppivassa pääsee osaaviin käsiin, sillä työpäälliköt ja muut esimiehet ovat jo hyvin perillä ohjelman luonteesta ja tietävät, kuinka harjoittelijoita ohjataan ja opastetaan. Skanskan kokoisessa talossa on varsinaisten työmaatöiden lisäksi paljon muitakin mielenkiintoisia tehtäviä."

Tutustu Roosaan

Tulosyksikön johtaja Mikko Lehto

"Olen ollut mukana erilaisissa hankkeissa aina korjausrakentamishankkeista uusiin aluekohteisiin. Hankkeiden kautta olen omalta osaltani päässyt vaikuttamaan ja kehittämään yhteiskuntaa."

Tutustu Mikkoon

Talotekniikka-asiantuntija Kaisa Salminen

”Seuraavan kesän harjoittelupaikka on valmiiksi tiedossa, eikä sen miettimiseen tarvitse käyttää energiaa. Lisäksi kesän päätyttyä saa yksilöllisesti palautetta ja kehitysehdotuksia tulevaisuutta varten.”

Tutustu Kaisaan

Aluejohtaja Panu Sivula

”Olen aina uskonut ja luottanut siihen, että tekemällä työnsä niin hyvin kuin osaa saa uusia mahdollisuuksia”, sanoo Panu Sivula, skanskalainen vuodesta 1997 lähtien.

Tutustu Panuun

Raudoittaja Pete Risku

Peten työura Skanskassa alkoi apumiehenä. Raudoittajan ura urkeni, kun Pete toi aktiivisesti esille, että työt kiinnostavat ja osaamistakin löytyy.

Tutustu Peteen

Tuotantopäällikkö Per Eerola

Per työskentelee BoKlok-kohteiden vastaavana tuotantopäällikkönä. Hän osallistuu myös laadunvalvontaan ja konseptin  kehittämiseen sekä toimii  työmaalla vastaavana  työnjohtajana.

Tutustu Periin

Rakennusapumies Abubacarr Jallow

Abubacarr työskentelee rakennusapumiehenä asuntorakentamisen työmaalla.

Tutustu Abuun

Toimialajohtaja Tiina Koppinen

Tiina vastaa Skanskan Suomessa liiketoiminnan kehittämisestä ja hankekehityksestä, sekä Itä- ja Keski-Suomen ja Pohjoisen alueyksikön rakentamispalveluista toimialajohtajana.

Tutustu Tiinaan

Turvallisuusasiantuntija Mari Korpela

Työturvallisuusasiantuntijan tehtävässä Maria miellyttää etenkin työn vaihtelevuus ja luovuus. Tiukkojen työturvallisuustavoitteiden saavuttaminen edellyttää vaikuttamista erilaisin keinoin.

Tutustu Mariin

Vanhempi työnjohtaja Andrei Rötsä

Andreista parasta Skanskassa on mukava työporukka, esimerkillinen työturvallisuus sekä hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet.

Tutustu Andreihin

Pääluottamusmies Jari Renlund

Etelä-Suomen pääluottamusmies  Jari on vuosien varrella työskennellyt kirvesmiehenä, runkoporukassa ja turvallisuusasiantuntijana asuntopuolella.

Tutustu Jariin
Jaa
Päivitetty: 1.2.2018