c

Tutustu skanskalaisiin

Henkilöstö on yrityksemme sydän. Meitä yhdistää halu oppia uutta sekä kehittyä ammatissamme ja omassa työssämme. Jaamme mielellämme myös omaa osaamistamme ja tietoamme työtovereillemme. Tutustu skanskalaisten uratarinoihin.

Tulosyksikön johtaja Yianni Charalambous

Yianni aloitti Skanskassa vuonna 2016 projektipäällikkönä ja työskentelee nyt tulosyksikön johtajana. Syntyjään britti Yianni hoitaa asiakassuhteita kansainvälisissä hankekehitysprojekteissa.

Tutustu Yianniin

Nuorempi työnjohtaja Roosa Lehtonen

”Oppivassa pääsee osaaviin käsiin, sillä työpäälliköt ja muut esimiehet ovat jo hyvin perillä ohjelman luonteesta ja tietävät, kuinka harjoittelijoita ohjataan ja opastetaan. Skanskan kokoisessa talossa on varsinaisten työmaatöiden lisäksi paljon muitakin mielenkiintoisia tehtäviä."

Tutustu Roosaan

Rakennusnainen Soili Berg

Skanskalla vuonna 1994 aloittanut rakennussiivooja Soili Berg huolehtii omalta osaltaan siitä, että työmaa pysyy siistinä ja järjestyksessä. Soili jäi jo kerran eläkkeelle, mutta palasi vielä kerran työmaalle.

Tutustu Soiliin

Raudoittaja Pete Risku

Peten työura Skanskassa alkoi apumiehenä. Raudoittajan ura urkeni, kun Pete toi aktiivisesti esille, että työt kiinnostavat ja osaamistakin löytyy.

Tutustu Peteen

Pääluottamusmies Jari Renlund

Etelä-Suomen pääluottamusmies Jari on vuosien varrella työskennellyt kirvesmiehenä, runkoporukassa ja turvallisuusasiantuntijana asuntopuolella.

Tutustu Jariin
Jaa