c

Opiskelijoille

Oletpa sitten opiskelija, vastavalmistunut tai rakennusalan ammattiin tähtäävä, sinulla on mahdollisuus päästä meillä työurasi alkuun. Kansainvälisessä ympäristössä voit kehittyä ja oppia uutta joka päivä.

Tarjoamme vastavalmistuneille ja opiskelijoille monenlaisia mahdollisuuksia kehittää omia urapolkujaan. Tutustu eri harjoittelumahdollisuuksiin ja tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Skanska Oppiva

Meillä käynnistyy vuosittain korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen Skanska Oppiva -harjoitteluohjelma, joka on suunniteltu käytäväksi opintojen ohella. Haku vuodelle 2022 alkaa joulukuussa 2021.

Harjoittelu

Tarjoamme monia mielenkiintoisia työtehtäviä, joiden avulla pääset tutustumaan opiskelemaasi alaan sekä harjoittelemaan ja hyödyntämään opinnoissasi hankkimiasi teoreettisia taitoja käytännössä. Tiedotamme Oppiva- ja kesätyöhakuaikojen ulkopuolella avautuvista harjoittelupaikoista erikseen.

Kesätyöt

Meillä pääset tutustumaan rakennusalan monipuolisiin työtehtäviin. Olemme mukana myös Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kesätyöhaku alkaa jälleen alkuvuodesta 2022.

Lopputyöt

Tarjoamme mahdollisuuden jo meillä työskenteleville opiskelijoille opinnäyte-, diplomi- ja lopputöiden tekemiseen.

Kansainväliset harjoitteluohjelmat

Meillä työskennellessäsi sinulla on mahdollisuus hakea myös Skanskan kansainvälisiin harjoitteluohjelmiin. Tutustu kansainvälisiin mahdollisuuksiin.

Oppisopimus

Teemme myös yhteistyötä rakennusalan ammattikoulujen kanssa. Esimerkkinä tästä on 2+1-valmennusmalli, jossa kolmas vuosi toteutetaan Skanskan työmaalla oppisopimuksella.

Jaa
Päivitetty: 18.1.2021