c

Opiskelijoille

Oletpa sitten opiskelija, vastavalmistunut tai rakennusalan ammattiin tähtäävä, sinulla on mahdollisuus päästä meillä työurasi alkuun. Kansainvälisessä ympäristössä voit kehittyä ja oppia uutta joka päivä.

Skanska Oppiva

Meillä käynnistyy vuosittain korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen Skanska Oppiva -harjoitteluohjelma, joka on suunniteltu käytäväksi opintojen ohella. Haku vuodelle 2023 on päättynyt. Ilmoitamme valinnoista helmikuun puoliväliin mennessä.

Harjoittelu

Tarjoamme monia mielenkiintoisia työtehtäviä, joiden avulla pääset tutustumaan opiskelemaasi alaan sekä harjoittelemaan ja hyödyntämään opinnoissasi hankkimiasi teoreettisia taitoja käytännössä. Tiedotamme Oppiva- ja kesätyöhakuaikojen ulkopuolella avautuvista harjoittelupaikoista erikseen.

Kesätyöt

Tarjoamme rakennusalan opiskelijoille mahdollisuuksia hankkia oman alan työkokemusta ja soveltaa opintojen aikana omaksuttua tietoa käytännössä. Alasta kiinnostuneille tarjoamme mahdollisuuksia tutustua rakennus- ja konetekniikan alaan Skanska Rentalin toimipisteiden kesäharjoitteluiden kautta. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kesätyöhakumme on nyt päättynyt ja ilmoitamme hakijoille valinnoista viimeistään toukokuun loppuun mennessä.

Lopputyöt

Tarjoamme jo meillä työskenteleville opiskelijoille mahdollisuuksia opinnäyte-, diplomi- ja lopputöiden tekemiseen.

Koulutukset ja oppisopimukset

Teemme myös yhteistyötä rakennusalan ammattikoulujen kanssa. Tarjoamme ammattikouluopiskelijoille erimittaisia koulutus- ja oppisopimuspaikkoja työmaillamme. Paikkoja voi kysyä suoraan työmailtamme tai jättää avoimen hakemuksen.