c

Opiskelijoille

Oletpa sitten opiskelija, vastavalmistunut tai rakennusalan ammattiin tähtäävä, sinulla on mahdollisuus päästä meillä työurasi alkuun. Kansainvälisessä ympäristössä voit kehittyä ja oppia uutta joka päivä.

Tarjoamme vastavalmistuneille ja opiskelijoille monenlaisia mahdollisuuksia kehittää omia urapolkujaan. Tutustu eri harjoittelumahdollisuuksiin ja tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Skanska Oppiva

Meillä käynnistyy vuosittain korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen Skanska Oppiva -harjoitteluohjelma, joka on suunniteltu käytäväksi opintojen ohella. Haku vuodelle 2022 on päättynyt ja ilmoitamme hakijoille valinnoista helmikuun puoliväliin mennessä.

Harjoittelu

Tarjoamme monia mielenkiintoisia työtehtäviä, joiden avulla pääset tutustumaan opiskelemaasi alaan sekä harjoittelemaan ja hyödyntämään opinnoissasi hankkimiasi teoreettisia taitoja käytännössä. Tiedotamme Oppiva- ja kesätyöhakuaikojen ulkopuolella avautuvista harjoittelupaikoista erikseen.

Kesätyöt

Meillä pääset tutustumaan rakennusalan monipuolisiin työtehtäviin. Olemme mukana myös Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kesätyöhaku on käynnissä ja jatkuu 30.4.2022 saakka.

Lopputyöt

Tarjoamme jo meillä työskenteleville opiskelijoille mahdollisuuksia opinnäyte-, diplomi- ja lopputöiden tekemiseen.

Kansainväliset harjoitteluohjelmat

Meillä työskennellessäsi sinulla on mahdollisuus hakea myös Skanskan kansainvälisiin harjoitteluohjelmiin. Tutustu kansainvälisiin mahdollisuuksiin.

Koulutukset ja oppisopimukset

Teemme myös yhteistyötä rakennusalan ammattikoulujen kanssa. Tarjoamme ammattikouluopiskelijoille erimittaisia koulutus- ja oppisopimuspaikkoja työmaillamme. Paikkoja voi kysyä suoraan työmailtamme tai jättää avoimen hakemuksen.

Päivitetty: 18.1.2021