c

Muut uramahdollisuudet

Olemme yksi maailman johtavista rakentajista ja projektikehittäjistä. Tule meille töihin, jos haluat olla mukana rakentamassa kanssamme parempaa yhteiskuntaa.

Tutustu tarjoamiimme mahdollisuuksiin

Sairaalat, koulut, kodit, tiet ja sillat ovat esimerkkejä siitä, mitä teemme johtavana rakentajana ja projektikehittäjänä.

Meillä  olet mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa ja ympäristöä. Pääset tekemään töitä kannustavassa tiimissä hyvien tyyppien kanssa, kehittämään osaamistasi ja kasvamaan yksilönä.

Rakenna parempaa yhteiskuntaa

Skanska on sitoutunut rakentamaan inspiroivia ja vastuullisia koteja, ympäristöystävällisiä toimitiloja ja suuria infrahankkeita, jotka tuottavat hyvinvointia yhteiskunnallemme ja ovat asiakkaillemme kannattavia. Tämä tekee meistä paljon enemmän kuin vain rakennusyhtiön: me haluamme olla mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa. Lue lisää Skanskan arvoista, projekteista ja vastuullisuustyöstä.

Toimimme vastuullisesti

Vastuullisuustyössä keskitymme niihin osa-alueisiin, joihin meillä on parhaat mahdollisuudet vaikuttaa. Näitä osa-alueita ovat työturvallisuus ja hyvinvointi, eettisyys, ympäristö, yhteiskuntatyö, monimuotoisuus ja hyväksyvä työyhteisö. Kaikki osa-alueet ovat vuorovaikutuksessa paitsi keskenään myös ydinliiketoimintamme ja asiantuntemuksemme kanssa.

Katso kaikki avoimet työpaikat Skanskassa

Päivitetty: 7.5.2020