c

Urheilu ja vapaa-aika

Rakennamme viihtyisiä urheilun ja vapaa-ajan tapahtumapaikkoja. Kansainvälisenä yrityksenä varmistamme, että voimme toteuttaa sekä suurimmat että vaativimmatkin projektit.

Helsingin Olympiastadion avasi ovensa mittavan perusparannus- ja uudistamishankkeen jälkeen syksyllä 2020. Suomalaisen funktionalismin tähti ja sen uuden ajan toiminnallisuus tarjoaa elämykselliset puitteet tapahtumien toteuttamiselle.

Olemme rakentaneet useita urheiluhalleja ja vapaa-ajan rakennuksia eri puolille Suomea.

  • Helsingin Olympiastadion on avannut ovensa mittavan perusparannus- ja uudistamishankkeen jälkeen. 
  • Hämeenlinnan pääkirjasto on rakennusteknisesti uusittu vastaamaan nykyajan vaatimuksia, mutta tilojen saneeraus on tehty vanhaa kunnioittaen. Esimerkiksi aulan vanhat valaisimet kunnostettiin ja asennettiin takaisin.
  • Turun Seurahuone on kokenut täydellisen peruskorjauksen. Seurahuoneen mittavassa rakennusurakassa hotelli- ja ravintolakiinteistö uusittiin täydellisesti. 
  • Turun kaupunginteatterin peruskorjaus ja laajennus tehtiin rakennuksen alkuperäistä olemusta vaalien, sillä arvokas rakennus ja keskeinen osa Aurajoen kulttuurimaisemaa.
  • Toteutimme Jyväskylään Peurungan kylpyläkohteen, jossa on hyödynnetty modernia valotekniikkaa. Kylpylästä löytyy muun muassa 130 metriä pitkä vesiliukumäki sekä useita porealtaita.
  • Skanska on maailmanlaajuisesti toteuttanut upeita urheilu- ja vapaa-ajan keskuksia, muun muassa kuuluisa MetLife Stadium New Yorkissa on taidonnäytteemme.
Päivitetty: 8.2.2021