c

Vastuullisuus

Päämääränämme on rakentaa parempaa yhteiskuntaa. Tule meille töihin, jos haluat olla luomassa kestävämpää tulevaisuutta niin henkilöstöllemme, asiakkaillemme kuin meitä ympäröivälle yhteiskunnallekin.

Päämääränämme on rakentaa parempaa yhteiskuntaa. Meille se tarkoittaa oikeiden asioiden tekemistä ihan kaikessa – oli kyse sitten turvallisesta työympäristöstä tai läpinäkyvästä yrityskulttuurista.

Jos olet kiinnostunut kehittämään älykkäitä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja, kasvattamaan monimuotoista ja hyväksyvää kulttuuria tai seuraamaan ympäröivää yhteiskuntaa, jossa rakennamme, työt vastuullisuuden parissa sopivat sinulle.

Vaikuta yhteiskuntaan

Sairaalat, kodit, koulut, tiet ja jätevesilaitokset ovat esimerkkejä siitä, mitä teemme johtavana rakentajana ja projektikehittäjänä. Lue lisää projekteistamme. Meillä voit vaikuttaa yhteiskuntaan ja ympäröivään ympäristöön. Pääset tekemään töitä kannustavassa tiimissä hyvien tyyppien kanssa, kehittämään osaamistasi ja kasvamaan yksilönä.

Toimimme vastuullisesti

Vastuullisuustyössä keskitymme niihin osa-alueisiin, joihin meillä on parhaat mahdollisuudet vaikuttaa. Näitä osa-alueita ovat työturvallisuus ja hyvinvointi, eettisyys, ympäristö, yhteiskuntatyö, monimuotoisuus ja hyväksyvä työyhteisö. Kaikki osa-alueet ovat vuorovaikutuksessa paitsi keskenään myös ydinliiketoimintamme ja asiantuntemuksemme kanssa.

Katso kaikki avoimet työpaikat Skanskassa

Päivitetty: 7.5.2020