c

Talotekniikka

Me tuomme taloihin elämän! Ilman toimivaa talotekniikkaa komeat vesikatot ovat vain sääsuoja ja väliseinät raakoja raameja. Vedentulon ja -poiston, lämmityksen ja jäähdytyksen, turvajärjestelmät ja sähkötyöt taidamme kuin luonnostamme. Älykkäillä talotekniikkaratkaisuilla edistämme kestävää ja ympäristövastuullista rakentamista.

Tarjoamme taloteknistä asennusurakointia ja projektinjohtourakointia laajalla skaalalla aina kodeista toimistoihin ja sairaaloista metroasemiin. Suunnittelemme ja toteutamme putki-, ilmanvaihto- ja sähkötyöt suurista hankkeista yksittäisiin rakennuksiin. Projektinjohto on osaamisemme ytimessä: työturvallisuus, aikataulut, talous ja laatu sekä näiden seuranta hoituvat meillä aina hankekehityksestä toteutukseen ja käyttövaiheeseen saakka.

Asiakkaamme ovat ammattirakennuttajia, rakennusliikkeitä ja loppukädessä kotien ostajia, sairaaloiden henkilökuntaa ja potilaita, toimistotyöläisiä, kauppakeskusten kävijöitä ja hotellien vieraita. Toimivat tilat loppukäyttäjälle ovat kaiken keskiössä.

Uramahdollisuuksia asentajasta asiantuntijaan

Tiimissämme työskentelee joukko asentajia, talotekniikkainsinöörejä, -asiantuntijoita ja -päälliköitä. Lisäksi taustajoukkoihimme lukeutuu suunnittelunohjaukseen ja käyttöönottovaiheeseen erikoistuneita asiantuntijoita. Tehtävänimikkeiden taakse kätkeytyy monipuolista osaamista sähköstä putkiin ja ilmanvaihdosta automaatioon.

Töitä teemme tosissaan, mutta emme otsa rutussa. Olemme taitava, tulosta tekevä ja avoimesti keskusteleva porukka – työkavereilta saa aina tukea ja kannustusta. Asentajamme työskentelevät pääosin Uudellamaalla sekä Lahden seudulla. Projektinjohtourakointia teemme Etelä-, Länsi-, Itä- ja Keski-Suomessa.

”Meillä pääsee ison yrityksen etenemismahdollisuuksiin ja etuihin kiinni. Lähes 20 vuotta Skanskassa työskennelleenä arvostan erityisesti sitä, että talon sisällä voi liikkua toimialasta ja tehtävästä toiseen. Uudelleenkouluttautumisen ansiosta työ pysyy mielenkiintoisena ja elämäntilanteeseen sopivana. Töihin on kiva mennä, kun tietää että välineet on viimeisen päälle kunnossa ja tekeminen turvallista. Ihmisistä välitetään oikeasti, se asenne näkyy esimiesten esimerkistä lähtien.”

Tuomo Korkalainen, talotekniikka-asiantuntija

Päivitetty: 4.5.2022