c

Talotekniikka

Me tuomme taloihin elämän! Ilman toimivaa talotekniikkaa komeat vesikatot ovat vain sääsuoja ja väliseinät raakoja raameja. Vedentulon ja -poiston, lämmityksen ja jäähdytyksen, turvajärjestelmät ja sähkötyöt taidamme kuin luonnostamme. Älykkäillä talotekniikkaratkaisuilla edistämme kestävää ja ympäristövastuullista rakentamista.

Toteutamme Skanskan suuremmissa kohteissa talotekniset työt laajalla skaalalla. Kanssamme työsi jää elämään esimerkiksi viihtyisinä liiketiloina, modernin kaupunkiliikenteen tukikohtina ja toimivina sairaaloina. Ohjaamme taloteknistä suunnittelua ja olemme mukana toteuttamassa putki-, ilmanvaihto- ja sähkötöitä suurista hankkeista yksittäisiin rakennuksiin. Projektinjohto on osaamisemme ytimessä: työturvallisuus, aikataulut, talous ja laatu sekä näiden seuranta hoituvat meillä aina hankekehityksestä toteutukseen ja käyttövaiheeseen saakka.

Asiakkaamme ovat ammattirakennuttajia ja loppukädessä sairaaloiden henkilökuntaa ja potilaita, toimistotyöläisiä, kauppakeskusten kävijöitä ja hotellien vieraita. Toimivat ja energiatehokkaat tilat loppukäyttäjälle ovat kaiken keskiössä.

Uramahdollisuuksia asiantuntijaorganisaatiossa

Tiimissämme työskentelee joukko talotekniikka-asiantuntijoita ja -päälliköitä. Lisäksi taustajoukkoihimme lukeutuu laskentaan, suunnittelunohjaukseen, hankintaan ja käyttöönottovaiheeseen erikoistuneita asiantuntijoita. Tehtävänimikkeiden taakse kätkeytyy monipuolista osaamista sähköstä putkiin ja ilmanvaihdosta automaatioon.

Töitä teemme tosissaan, mutta emme otsa rutussa. Olemme taitava ja tulosta tekevä porukka – työkavereilta saa aina tukea ja kannustusta. Työskentelemme Skanskan hankkeissa Etelä-, Länsi- ja Itä-Suomessa.

Päivitetty: 7.2.2024