c

Projektikehitys

Toimitilat, kodit, sairaalat ja väylät ovat esimerkkejä siitä, mitä teemme johtavana projektikehittäjänä. Tule meille töihin, jos haluat muuttaa innovatiiviset ideat rakennetuksi ympäristöksi.

Projektikehittäjänä tunnistamme uuden rakentamisen ja vanhasta luopumisen tarjoamat mahdollisuudet, löydämme parhaat alueet sekä suunnittelemme ja käynnistämme hankkeita. Me myös rakennamme, vuokraamme ja myymme.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden yhdistää rakennusalan ja liiketoiminnan alan asiantuntemuksesi. Tee innovatiivisista ideoista tosielämän projekteja, jotka muovaavat yhteiskuntaa tänään ja huomenna. Pääset työskentelemään kannustavaan tiimiin, jossa voit kehittää osaamistasi ja kasvaa yksilönä. Lue lisää projekteistamme sekä asuntojen  ja toimitilojen projektikehityksestä.

Rakenna parempaa yhteiskuntaa

Skanska on yksi maailman johtavista rakentajista ja projektikehittäjistä. Projektikehityksen tiimimme ovat sitoutuneet luomaan inspiroivia ja vastuullisia koteja, ympäristöystävällisiä toimitiloja ja suuria infrahankkeita, jotka tuottavat hyvinvointia yhteiskunnallemme ja ovat asiakkaillemme kannattavia. Tämä tekee meistä paljon enemmän kuin vain rakennusyhtiön: me haluamme olla mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa.

Toimimme vastuullisesti

Vastuullisuustyössä keskitymme niihin osa-alueisiin, joihin meillä on parhaat mahdollisuudet vaikuttaa. Näitä osa-alueita ovat työturvallisuus ja hyvinvointi, eettisyys, ympäristö, yhteiskuntatyö, monimuotoisuus ja hyväksyvä työyhteisö. Kaikki osa-alueet ovat vuorovaikutuksessa paitsi keskenään myös ydinliiketoimintamme ja asiantuntemuksemme kanssa.

Katso kaikki avoimet työpaikat Skanskassa

Päivitetty: 7.5.2020