c

Johto

Henkilöstö on kaiken liiketoimintamme ydin – niin työmaalla kuin toimistoissakin. Jos sinulla on kyky johtaa itseäsi ja muita, sovit hyvin joukkoomme.

Vaikuta työyhteisöön

Oletko luontainen johtaja ja koet intohimoa vaikuttaa henkilöstön ja työyhteisön toimintaan? Meillä on tarjolla runsaasti erilaisia uramahdollisuuksia esimiestehtäviin aina projektien johtamisesta yrityksemme ylimpään johtoon asti.

Olemme yksi maailman johtavista rakentamis- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Toimimme aina vastuullisesti ja tärkeimpänä päämääränämme onkin rakentaa parempaa yhteiskuntaa. Haluamme, että meidät tunnetaan monimuotoisena ja hyväksyvänä työyhteisönä. Lue lisää arvoistamme, projekteistamme ja vastuullisuustyöstämme .

Toimit suunnannäyttäjänä

Sinulla on tärkeä rooli auttaa henkilöstöämme ymmärtämään, mihin suuntaan olemme Skanskassa menossa ja miten saavutamme tavoitteemme. Johtajuudellasi ja esimerkilläsi autat skanskalaisia tekemään parhaansa, jotta myös asiakkaamme ovat tyytyväisiä.

Tarjoamme sinulle kaiken tarvittavan, jotta voit toimia hyvänä esimiehenä ja johtajana: työkalut, koulutuksen ja tuen. Haluamme, että sinä voit keskittyä kehittämään itseäsi ja johtamiasi ihmisiä.

Toimimme vastuullisesti

Vastuullisuustyössä keskitymme niihin osa-alueisiin, joihin meillä on parhaat mahdollisuudet vaikuttaa. Näitä osa-alueita ovat työturvallisuus ja hyvinvointi, eettisyys, ympäristö, yhteiskuntatyö, monimuotoisuus ja hyväksyvä työyhteisö. Kaikki osa-alueet ovat vuorovaikutuksessa paitsi keskenään myös ydinliiketoimintamme ja asiantuntemuksemme kanssa.

Katso kaikki avoimet työpaikat Skanskassa

Päivitetty: 23.12.2022