c

Liiketoiminnan kehitys

Työskentelemme kiinnostavien projektien parissa eri puolilla maailmaa. Tule meille töihin, jos haluat olla mukana kehittämässä liiketoimintaa ja parantaa ihmisten arkea.

Rakenna parempaa yhteiskuntaa

Teollisuus muuttuu nopeasti ja kilpailu on kovaa. Meillä olet avainroolissa tekemässä Skanskasta alansa parasta. Työskenteletpä sitten myynnissä, markkinoinnissa tai asiakastyössä, meillä olet mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa ja vaikuttumassa tulevaisuuteen.

Ole uranuurtaja

Työskentelemme maamme vaativimpien talonrakentamisen, infrarakentamisen ja talotekniikan projektien parissa. Sinä voit toimia uranuurtajana, kirkastaa brändiämme ja kasvattaa Skanskan liiketoimintaa. Samalla viet eteenpäin hyvinvoivan, turvallisen ja ympäristökeskeisen yrityskulttuurimme viestiä. Lue lisää projekteistamme.

Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää kykyjäsi ja kasvaa yksilönä. Pääset osaksi hyvien tyyppien kannustavaa tiimiä, jossa haluamme jakaa osaamistamme toisillemme.

Toimimme vastuullisesti

Vastuullisuustyössä keskitymme niihin osa-alueisiin, joihin meillä on parhaat mahdollisuudet vaikuttaa. Näitä osa-alueita ovat työturvallisuus ja hyvinvointi, eettisyys, ympäristö, yhteiskuntatyö, monimuotoisuus ja hyväksyvä työyhteisö. Kaikki osa-alueet ovat vuorovaikutuksessa paitsi keskenään myös ydinliiketoimintamme ja asiantuntemuksemme kanssa.

Katso kaikki avoimet työpaikat Skanskassa

Päivitetty: 23.12.2022