c

Liiketoiminnan tuki

Toimintamme ytimessä sykkii liiketoiminnan tuki. Sen tehtävänä on tukea henkilöstöämme ja projektejamme arjessa. Tule meille töihin, jos haluat olla mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa.

Olet liiketoimintamme tukipilari

Liiketoiminnan tuki on toimintamme ytimessä ja se kannattelee kaikkea toimintaamme. Työskentelitpä sitten henkilöstöhallinnon, viestinnän, talouden, lakiosaston tai IT:n parissa, olet toimintamme keskiössä ja rakennat kanssamme parempaa yhteiskuntaa.

Työ liiketoiminnan tuen parissa tarjoaa jännittäviä urapolkuja sekä monipuolisia mahdollisuuksia niin oman osaamisesi kuin henkilöstömme arjen kehittämiseen. Samalla olet osa kannustavaa työyhteisöä, joka tukee oman osaamisesi kehittämisessä.

Vaikuta yhteiskuntaan

Sairaalat, kodit, koulut, tiet ja sillat ovat esimerkkejä siitä, mitä teemme johtavana rakentajana ja projektikehittäjänä. Työskentelemällä meillä pääset vaikuttamaan suoraan yhteiskunnan ja ympäristön kehitykseen. Lue lisää projekteistamme.

Toimimme vastuullisesti

Vastuullisuustyössä keskitymme niihin osa-alueisiin, joihin meillä on parhaat mahdollisuudet vaikuttaa. Näitä osa-alueita ovat työturvallisuus ja hyvinvointi, eettisyys, ympäristö, yhteiskuntatyö, monimuotoisuus ja hyväksyvä työyhteisö. Kaikki osa-alueet ovat vuorovaikutuksessa paitsi keskenään myös ydinliiketoimintamme ja asiantuntemuksemme kanssa.

Katso kaikki avoimet työpaikat Skanskassa

Päivitetty: 7.5.2020