c

Yhteistyön edellytykset

Tavoitteenamme on löytää osaavat ja vastuulliset yhteistyökumppanit rakentamaan kanssamme parempaa yhteiskuntaa. Meille on tärkeää, että toimittajamme kokevat meidät vastuulliseksi ja luotettavaksi kumppaniksi.

Hae yhteistyökumppaniksi

Haluatko Skanskan rakennushankkeisiin toimittajaksi? Esivalintakyselyyn vastaaminen on ensimmäinen askel kohti yhteistyötä Skanskan kanssa. Edellytämme esivalintakyselyn täyttöä kaikilta toimittajiltamme.  
 
Esivalintakyselyllä haluamme varmistaa, että toimittajamme täyttää lakisääteiset vaatimukset ja sitoutuu Skanskan tapaan toimia. Esivalintakyselyn aihealueet ovat mm. yrityksen perustiedot, vastuullisuus sekä tuotteiden ja palveluiden laatu. 

Toimitusketjun vastuullisuus

Päämäärämme on olla mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa. Tämä päämäärä yhdessä vahvan arvopohjamme kanssa ohjaa toimintaamme ja jokapäiväistä työskentelyämme, myös yhteistyökumppaneidemme kanssa. Code of Conduct ja Supplier Code of Conduct, eli eettinen ohjeistomme alihankkijoille, sisältävät ohjeet ja pelisäännöt, jotka ohjaavat paitsi omaa toimintaamme myös alihankkijoidemme tapaa toimia Skanskan kanssa. Tutustu eettiseen ohjeistoon alihankkijoille tarkemmin Code of Conduct -sivulla.
 
Olemme Skanskassa sitoutuneet siihen, että kaikille työmaillamme työskenteleville tulee maksaa työstä asianmukainen korvaus ja kaikkia työntekijöitä tulee kohdella oikeudenmukaisesti kunnioittaen heille työntekijänä kuuluvia oikeuksia. Tutustu tarkemmin oikeudenmukaisten työolojen periaatteisiin Oikeudenmukaiset työolot -sivulla.
 
Haluatko kertoa huolenaiheesi tietämästäsi tai epäilemästäsi sopimattomasta menettelystä Skanskassa? Skanska on sitoutunut eettiseen liiketoimintaan. Haluamme saada väärinkäytösepäilyistä tietoa, jotta voimme reagoida niihin ajoissa. Tee viipymättä ilmoitus huolenaiheestasi. 
 
Lue lisää Skanskan vastuullisuustyöstä Vastuullisuus-sivultamme.

Luotettava Kumppani -palvelu

Edellytämme, että kaikki Skanskan työmaalla toimivat urakoitsijat kuuluvat Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -palveluun. Urakoitsijan on sisällytettävä Luotettava kumppani -raporttiin selvitys toiminnan vastuuvakuutuksesta.  Lue lisää Luotettava Kumppani -palvelusta VastuuGroup-sivulta.