c

Yhteistyökumppaneille

Haluamme rakentaa parempaa yhteiskuntaa. Sen vuoksi arvostamme yhteistyökumppaneita, jotka jakavat kanssamme saman arvomaailman.

Meille on tärkeää, että toimittajamme ja urakoitsijamme kokevat meidät vastuulliseksi ja luotettavaksi asiakkaaksi.

Olemme koonneet näille sivuille tietoa siitä, mitä arvostamme ja edellytämme kumppaneiltamme sekä miten voit hakea yhteistyökumppaniksemme.

Toimitusketjun vastuullisuus

Päämäärämme on olla mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa. Tämä päämäärä yhdessä vahvan arvopohjamme kanssa ohjaa toimintaamme ja jokapäiväistä työskentelyämme, myös yhteistyökumppaneidemme kanssa. Code of Conduct ja Supplier Code of Conduct, eli eettinen ohjeistomme alihankkijoille, sisältävät ohjeet ja pelisäännöt, jotka ohjaavat paitsi omaa toimintaamme myös alihankkijoidemme tapaa toimia Skanskan kanssa.

Lue lisää vastuullisuudesta ja tutustu Code of Conductiin ja Supplier Code of Conductiin täällä.

Haluamme erityisesti korostaa laskutuksen oikeellisuutta ja täsmällisyyttä.

Olemme laatineet ohjeet, joita noudattamalla varmistamme sujuvan ja sopimuksen mukaisen laskujen maksun.

Tutustu laskutustietoihin.

Haluatko hakea Skanskan tavaran- ja palveluntoimittajaksi?

Lähetä yhteystietosi tältä sivulta.

Työturvallisuus

Löydät työturvallisuuteen liittyvät ohjeet ja lomakkeet tämän linkin kautta.

Sopimusasiakirjat ja ohjeistukset

Näin toimitat turvallisesti Skanskan työmaalle

Haluamme varmistaa, että tavarantoimitukset työmaillemme sujuvat aina turvallisesti. Katso videolta, kuinka turvallinen toimitus tapahtuu. Tehdään yhdessä toimituksista ja kuormien purusta turvallisempaa.

Perehdyttäminen Skanskan työmaille

Skanskan työmaille perehdyttäminen tapahtuu kahdessa osassa. Ennen työmaalle tuloa käydään Skanskan työmaaperehdytyksen yleinen ”Valmiina työhön – työmaille perehdytys”. Verkkokurssi tehdään ennakkoon Skanskan perehdytysportaalissa tietokoneella tai mobiililaitteilla. Verkkokurssi on voimassa 24 kk ja se on tehtävissä suomeksi tai vaihtoehtoisesti englanniksi, viroksi, venäjäksi tai puolaksi.

Työmaalle tultaessa lähiperehdytyksessä tutustutaan työmaakohtaisiin asioihin. Työmaakohtaiset toimintatavat lähiperehdytysajoista ja ennakkoilmoittautumisesta saat työmaalta.

Ajankohtaista Skanskasta

Haluatko tuoreimmat uutiset Skanskan tapahtumista? Tilaa kuukausittain ilmestyvä Ajankohtaista Skanskasta -uutiskirje. 

Voit lukea Skanskan sähköisestä uutiskirjeestä eri toimialojemme ajankohtaisia kuulumisia sekä tutustua uusiin hankkeisiimme ja muihin mielenkiintoisiin aiheisiin.

Jaa
Päivitetty: 14.3.2020