c

Kesätyö

Haluatko työskennellä tulevaisuudessa kansainvälisessä rakennus- ja projektikehitysalan yrityksessä mukavassa työporukassa? Meillä pääset tutustumaan oman alasi työtehtäviin. Hae mukaan kesätöihin tammikuussa alkavassa haussa!

Meillä työskentelee monenlaisia osaajia. Yhteistä meille on halu oppia ja kehittyä. Tule kanssamme rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Sinulla ei tarvitse olla rakennusalan koulutusta, meiltä löytyy työtehtäviä monenlaisille opiskelijoille. Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen.

Mitä tarjoamme

Tarjoamme harjoittelupaikkoja haalari- ja työnjohtoharjoittelussa ympäri Suomen talonrakennuksessa, talotekniikassa, infrassa ja asfaltissa. Lisäksi paikkoja on muun muassa asuntoprojektikehityksessä, laskennassa, hankinnassa, tietomallintamisessa ja taloudessa.

 

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Tutustu, miten me ja muut kampanjaan osallistuvat työnantajana sitoudumme hyvän kesätyön periaatteisiin:

1. Hyvä hakijakokemus

Nuorelle kesätyön hankkiminen on yksi vuoden jännittävimmistä asioista. Vastuullinen kesätyönantaja pitää hakijan ajan tasalla, miten rekrytointiprosessi etenee. Niillekin, joita ei valita, ilmoitetaanasiasta.

2. Mielekäs työ

Kesätyön kautta nuori luo ensimmäiset konkreettiset käsityksensä työelämästä, eri aloista ja ammateista. Mielekäs kesätyö vastaa nuoren taitoja ja on sopivan haasteellista. Työtehtävät, vastuut, valtuudet ja odotukset on määritelty selvästi. Vastuullinen kesätyönantaja jättää nuorelle positiivisen kuvan työelämästä, mikä kannustaa opiskelemaan ja valmistumaan nopeammin työelämään.

3. Perehdytys ja ohjaaminen

Perehdyttämiseen ja ohjaamiseen nimetään vastuuhenkilö. Kesätyöläiselle kerrotaan aluksi työpaikan pelisäännöt ja käytöstavat. Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla perehdyttämisellä nuori pääsee nopeasti kiinni työtehtäviin, oppii ja kehittyy. Palautteen antaminen on tärkeä osa ohjausta.

4. Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus

Nuorta kohdellaan tasavertaisesti muiden työntekijöiden kanssa. Hänet otetaan työyhteisön täysivaltaiseksi jäseneksi heti alusta alkaen. Nuoren tukeminen on koko työpaikan asia. Kesätyöntekijälle tarjotaan mahdollisuuksien mukaan samanlainen työympäristö ja työvälineet kuin muillekin työntekijöille.

5. Kohtuullinen palkka

Kesätyöntekijälle maksetaan työn vaatimusten ja nuoren kokemuksen mukaisesti kohtuullista palkkaa.

6. Kirjallinen työsopimus ja todistus

Vastuullinen kesätyönantaja tekee nuoren kanssa aina kirjallisen työsopimuksen. Työsuhteen päättyessä annetaan asianmukainen työtodistus.

Jaa
Päivitetty: 14.5.2018