c

Kesätyö

Meillä työskentelee monenlaisia osaajia niin työmaalla kuin toimistotehtävissä. Yhteistä meille on halu oppia ja kehittyä. Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen.

Hakuaika kesätöihin 2019 on päättynyt!

Kiitos kaikille hakemuksen lähettäneille. Saimme paljon hyviä hakemuksia, ja olemme ilmoittaneet valinnoista hakijoille.

Mitä tarjoamme

Kesätyöharjoittelussa pääset tutustumaan alaan ja saat mahdollisuuden hyödyntää opinnoissa hankkimiasi teoreettisia taitoja käytännössä. Harjoittelusi aikana saat tukea ja palautetta esimieheltäsi.

Tarjoamme kesätyöpaikkoja haalari- ja työnjohtoharjoitteluina ympäri Suomen. Riippuen aiemmista kokemuksistasi ja kiinnostuksestasi, voit tulla asunto-, toimitila- tai infrarakentamistyömaalle avustaviin tai itsenäisempiin tehtäviin. Mahdollisuuksia on myös projektikehityksestä, talotekniikasta ja asfaltoinnista kiinnostuneille uransa alkuvaiheessa oleville henkilöille.

Meillä työskentelee iso joukko asiantuntijoita muun muassa hankinnan, tietotekniikan, laskennan ja talouden parissa. Voitkin jättää hakemuksen myös toimistotehtäviin.

 

Jaa
Päivitetty: 4.4.2019