c

Kesätyö

Haluatko työskennellä kansainvälisessä rakennus- ja projektikehitysalan yrityksessä mukavassa työporukassa? Meillä pääset tutustumaan oman alasi työtehtäviin. Hae meille kesätöihin!

Haluatko saada tuntumaa työelämään ja oman alan työtehtäviin? Hae meille kesätöihin!

Meillä työskentelee monenlaisia osaajia niin työmaalla kuin toimistotehtävissä. Yhteistä meille on halu oppia ja kehittyä. Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen. Tule kanssamme rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Mitä tarjoamme

Kesätyöharjoittelussa pääset tutustumaan alaan ja saat mahdollisuuden hyödyntää opinnoissa hankkimiasi teoreettisia taitoja käytännössä. Harjoittelusi aikana saat tukea ja palautetta esimieheltäsi.

Tarjoamme kesätyöpaikkoja haalari- ja työnjohtoharjoitteluina ympäri Suomen. Riippuen aiemmista kokemuksistasi ja kiinnostuksestasi, voit tulla asunto-, toimitila- tai infrarakentamistyömaalle avustaviin tai itsenäisempiin tehtäviin. Mahdollisuuksia on myös projektikehityksestä, talotekniikasta ja asfaltoinnista kiinnostuneille uransa alkuvaiheessa oleville henkilöille.

Meillä työskentelee iso joukko asiantuntijoita muun muassa hankinnan, tietotekniikan, laskennan ja talouden parissa. Voitkin jättää hakemuksen myös toimistotehtäviin.

Kesätyöhaku on käynnissä 31.3.2019 asti.

Hae mukaan!

Etelä-Suomen kesätyöpaikat 

Länsi-Suomen kesätyöpaikat

Itä- ja Keski-Suomen kesätyöpaikat

Pohjois-Suomen kesätyöpaikat

 

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Jaa
Päivitetty: 18.12.2018