c

Usein kysytyt kysymykset kesätöistä

Olemme koonneet tälle sivulle kysymyksiä ja vastauksia kesätöihin liittyen.

Kuinka paljon kesätöistä maksetaan palkkaa?

Kesätyöntekijöiden palkan määrittämisessä otetaan huomioon tehtävän vaativuustaso, sovellettava työehtosopimus, mahdollisten opintojen vaihe, henkilön aikaisemmat tutkinnot, osaaminen sekä alan kokemus.

Mistä tiedän, millä työmailla kaupungissani on kesätöitä?

Kesätyöpaikkoja on kaupungeittain useilla eri hankkeilla, jotka tarkentuvat siinä vaiheessa, kun sinuun ollaan yhteydessä. Mikäli mielessäsi on jokin tietty hanke, jolle toivot pääseväsi, mainitsethan sen kesätyöhakemuksessasi.

Miten kesätyöt ajoittuvat ja millainen työaika niissä on?

Kesätöiden alku ja pituus vaihtelevat sopimuksen mukaan riippuen hankkeen ja kesätyöntekijän tilanteesta. Kerrothan hakemuksella, mille ajalle haet kesätöitä.

Työpäivät ovat pääsääntöisesti 8 tunnin pituisia työmaatehtävissä ja 7,5 tunnin pituisia toimistotehtävissä ja sijoittuvat yleisesti 7 ja 17 välille.

Milloin saan tietää, olenko saanut kesätyöpaikan?

Kesätyöntekijöiden rekrytointi etenee alueilla eri tahdissa hankkeista ja niiden vaiheista riippuen. Ilmoitamme hakijoille valinnoista viimeistään toukokuun loppuun mennessä.

Millaisia toimistotöitä on tarjolla?

Suurin osa kesätöistämme on työmaa- ja projektitehtävissä, mutta pääkaupunkiseudulla meillä on kesätyömahdollisuuksia myös hankinnan, tietotekniikan, laskennan ja talouden parissa. Muihin tehtäviin avaamme tarvittaessa haun erikseen.

Mistä saan lisätietoa kesätöistä?

Jos et löytänyt vastausta kysymyksiisi näiden usein kysyttyjen kysymysten joukosta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen Contact.

Jaa
Päivitetty: 28.1.2021