c

Usein kysytyt kysymykset kesätöistä

Olemme koonneet tälle sivulle kysymyksiä ja vastauksia kesätöihin liittyen.

Kuinka paljon kesätöistä maksetaan palkkaa?

Kesätyöntekijöiden palkan määrittämisessä otetaan huomioon tehtävän vaativuustaso, sovellettava työehtosopimus, mahdollisten opintojen vaihe, henkilön aikaisemmat tutkinnot, osaaminen sekä alan kokemus.

Mistä tiedän, millä työmailla kaupungissani on kesätöitä?

Kesätyöpaikkoja on kaupungeittain useilla eri hankkeilla, jotka tarkentuvat siinä vaiheessa, kun sinuun ollaan yhteydessä. Mikäli mielessäsi on jokin tietty hanke, jolle toivot pääseväsi, mainitsethan sen kesätyöhakemuksessasi.

Miten kesätyöt ajoittuvat ja millainen työaika niissä on?

Kesätöiden alku ja pituus vaihtelevat sopimuksen mukaan riippuen hankkeen ja kesätyöntekijän tilanteesta. Kerrothan hakemuksella, mille ajalle haet kesätöitä.

Työpäivät ovat pääsääntöisesti 8 tunnin pituisia työmaatehtävissä ja 7,5 tunnin pituisia toimistotehtävissä ja sijoittuvat yleisesti 7 ja 17 välille.

Milloin saan tietää, olenko saanut kesätyöpaikan?

Kesätyöntekijöiden rekrytointi etenee alueilla eri tahdissa hankkeista ja niiden vaiheista riippuen. Ilmoitamme hakijoille valinnoista viimeistään toukokuun loppuun mennessä.

Onko kesätyömahdollisuuksia muille kuin rakennusalan tai konetekniikan opiskelijoille?

Suurin osa kesätöistämme on työmaa- ja projektitehtävissä, mutta Skanska Konevuokrauksella on toimipisteillään kesätyöpaikkoja muun muassa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä sekä muissa toimisto- ja varastotetävissä. Voit hakea näihin tehtäviin täällä. Mikäli meillä avautuu paikkoja muissa tukipalvelutehtävissä (kuten talous tai IT), avaamme näihin paikkoihin haun erikseen.

Mistä saan lisätietoa kesätöistä?

Jos et löytänyt vastausta kysymyksiisi näiden usein kysyttyjen kysymysten joukosta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen Contact.

Päivitetty: 28.1.2021