c

Talonrakentaminen

Me talonrakentajat muokkaamme kaupunkikuvaa ja ihmisten elämää; Rakennamme koteja, toimistoja, kauppakeskuksia, sairaaloita, hotelleja, varastoja, päiväkoteja ja kouluja. Tavoitteemme on jättää tuleville jälkipolville terveellinen, turvallinen ja toimiva elinympäristö.

Olemme yksi Suomen johtavista rakentajista. Työmaidemme kirjo ulottuu yksittäisistä ja verrattain yksinkertaisista projekteista suuriin ja haastaviin yhteistoiminnallisiin hankkeisiin. Rakennamme yksityisille ja julkisille asiakkaille – ja tietenkin omaa tuotantoamme. Riveistämme löytyy alan huippuosaajia ja valtava määrä tietotaitoa, minkä ansiosta olemme ansainneet maineemme luotettavana ja arvostettuna rakentajana.

Olemme parempia yhdessä: emme rakenna mitään yksin, vaan yhteistyössä kumppaniemme kanssa ratkaisuja avoimesti hakien. Reiluus ja avoimuus leimaa tapaamme puhua ja toimia niin toistemme kuin asiakkaidemmekin kanssa.

Käsissämme suunnitelma realisoituu rakennukseksi

Työmaillamme työskentelee työntekijöitä ja toimihenkilöitä kirvesmiehistä, muurareista ja nosturikuskeista vastaaviin työnjohtajiin, tuotantoinsinööreihin ja työpäälliköihin. Sekä työmaa- että aluetoimistoillamme työskentelee lisäksi liuta osaavia hankinta- ja laskentainsinöörejä sekä hankekehityksen, laadun, turvallisuuden ja kehittämisen asiantuntijoita.

Laaja organisaatiomme tarjoaakin sinulle moninaisia mahdollisuuksia kehittää ammattiosaamistasi, hyödyntää vahvuuksiasi ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin. Työmaita meillä on Lappia ja Ahvenanmaata lukuun ottamatta ympäri Suomen.

Monimuotoiset huipputiimit, askeleen edellä oleva osaamisemme ja erinomainen suoritus kaikessa tekemisessä toimistoilta työmaille ovat niitä vahvuuksia, joiden pohjalle rakennamme menestyksemme. Tule meille töihin, jos haluat jättää kädenjälkesi kaupunkikuvaan ja rakentaa parempaa yhteiskuntaa kanssamme.

”Meillä Skanskalla on tosi ammattitaitoinen työporukka. Nykypäivän rakentaminen on laadukasta ja työturvallisuuteen panostetaan. Yhdessä saadaan asioita aikaan ja kehitetään työskentelytapoja. Olemme vetäneet monta työmaata kunnialla läpi ja pitäneet toisistamme huolta. Tiiminä tehdystä työstä voi olla ylpeä.”

Jani Mikkonen, kirvesmies ja luottamusmies, Oulu

Päivitetty: 14.4.2022