c

Hankekehitystä ja kumppanuuksia

Skanskan hankekehityspalvelut tarjoaa palveluita kiinteistösijoittajille, vuokralaisille ja maanomistajille. Kokenut ja osaava tiimimme toimii yhdessä Skanskan alueyksiköiden kanssa kasvukeskuksissa Suomessa.

Painopistealueitamme ovat vuokra- ja palveluasuminen, yhteiskuntakiinteistöt eli esimerkiksi koulut ja hoivakodit sekä kaupunkikehittäminen. Kaupunkikehityshankkeisiin tuomme tarvittaessa mukaan muita ratkaisuja kumppaneidemme kanssa. Pääkaupunkiseudulla palvelemme asiakkaita myös yhteistyössä Skanskan toimistokehittäjien kanssa.

Mittava ja laaja-alainen osaamisemme auttaa asiakkaitamme kehittämään erilaisia hankkeita niin käyttäjien kuin markkinoiden näkökulmasta.

Kumppanuuksia

Asiakkuuksia

Autamme asiakkaita menestymään omassa liiketoiminnassaan. Teemme töitä ymmärtääksemme asiakkaidemme ja heidän asiakkaidensa tarpeet. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme toteuttamaan oma visionsa.

Yhdessä enemmän

Muodostamme toisiaan täydentäviä tiimejä toimimaan yhdessä asiakkaiden, kumppaneiden ja yhteisöjen kanssa.

Avointa keskustelua

Toimimme avoimessa vuorovaikutuksessa niiden sidosryhmien kanssa, joiden elinympäristöön tai toimintaan rakennus- tai projektikehityshankkeillamme voi olla vaikutusta.

Kehittämistä

Maanhankinta ja kaavoitus

Meillä on laajaa osaamista maanhankinnasta. Hankimme myös suoraan valikoituja maa-alueita ja tontteja hyvillä sijainneilla.

Avustamme maa-alueiden kaavoituksessa ja tuemme näin kaupunkien kehittymistä.

Arvioinnit

Teemme hankkeille analyysit ja arvioinnit kannattavuuden turvaamiseksi.

Käyttäjähankinta

Haemme hankkeille juuri oikeat käyttäjät ja teemme tarvittavat vuokrasopimukset.

Rahoitusjärjestelyt

Pääsääntöisesti myymme kohteet sijoittajille ennen rakentamisen aloitusta. Voimme myös toimia sijoittajina, jolloin kohteet myydään valmiina kassavirtaan perustuen.