c

Rental ja kalusto

Me tiedämme, mitä rakennuskoneilta ja kalustolta vaaditaan. Olemme joukko teknisesti päteviä ja ammattitaidoltamme teräviä asiantuntijoita, myyjiä ja asentajia. Töitä teemme monipuolisesti, joustavasti ja hyvällä tekemisen meiningillä.

Me Skanska Rentalilla tarjoamme ajantasaisen kaluston, toimivat työkalut ja vankan opastuksen huipputason rakennuskoneiden käyttöön. Palvelukokonaisuudet räätälöimme asiakkaalle aina suunnittelusta asennukseen, ylläpitoon ja purkuun asti.

Turvallisuus ja hiilijalanjäljen vähentäminen näkyvät kaikessa, mitä teemme. Autamme asiakkaitamme ympäristötavoitteiden saavuttamisessa tarjoamalla energiatehokkaita työkaluja ja olosuhdehallintaan, lämmitykseen, kuivaukseen sekä pölynhallintaan liittyviä asiantuntijapalveluita.

Toimivien työmaiden tekijöitä

Huollamme, kuljetamme ja asennamme hissit, henkilönostimet ja torninosturit. Vuokra-ajan päätyttyä puramme ja kuljetamme kaluston jämptisti pois. Koneiden ja kaluston lisäksi tunnemme työmaalämmityksen, sähköistyksen ja olosuhdehallinnan. Toimivat työmaatilat sekä siistit työmaa-aidat ovat ominta osaamistamme.

Osaavassa työporukassamme työskentelee kelpo kaarti asentajia, työnjohtajia ja tiiminvetäjiä. Meillä voit työskennellä myös esimerkiksi myyjänä, kalustopäällikkönä tai tuoteryhmävastaavana.

Suurin osa meistä työskentelee pääkaupunkiseudulla, minkä lisäksi toimipisteitämme löytyy aina Turusta Ouluun saakka. Töitä teemme joustavasti siellä, missä asiakkaidemme työmaita löytyy.

”Meillä Skanska Rentalilla on loistava työyhteisö! Täällä pääsee toteuttamaan ja kehittämään itseään hyvässä tekemisen hengessä. Esihenkilöt ja työkaverit ovat huipputyyppejä. Työ pysyy mielenkiintoisena, kun saa työskennellä uusimpien laitteiden, kehittyvien työmaiden ja erilaisten asiakkaiden kanssa.”

Niko Mäentakanen
aluemyyjä, pääkaupunkiseutu

Päivitetty: 9.2.2022