Hae mukaan Skanska Oppivaan

Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma. Haku on käynnissä 1.1. – 31.1.2020.

Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmassa pääset kehittämään omaa osaamistasi ja selvittämään omia kiinnostuksen kohteitasi sekä saat oman alan työkokemusta.

Harjoitteluohjelmassa on tarjolla monenlaisia tehtäviä – sinulla ei tarvitse olla rakennusalan koulutusta.

Tärkeintä on motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Tutustu hakuun tuleviin tehtäväkuvauksiin etukäteen tästä.

Jaa

Oppivan polku

Oppivassa sinulla on mahdollisuus kasvaa harjoittelijasta osaajaksi kolmelle vuodelle mitoitetun harjoitteluohjelman aikana. Keväisin ja syksyisin pidetään kaksipäiväiset valmennuspäivät Helsingissä ja kesäisin syvennetään osaamista palkallisessa harjoittelussa työmaalla tai toimistolla. Sinulla on mahdollisuus jatkaa urapolkuasi Skanskassa myös harjoitteluohjelman jälkeen.

Lue lisää Oppivan polusta

Miksi Skanska Oppivaan kannattaa hakea

Oppivasta on mahdollisuus saada opintopisteitä. Oppivasta on mahdollisuus saada 5 opintopistettä Kallion ja Leppävaaran Metropoliasta sekä Tampereen, Oulun, Jyväskylän, Saimaan, Savonian, Hämeen, Kaakkois-Suomen ja Kajaanin ammattikorkeakouluista. Muissakin oppilaitoksissa tämä on mahdollista – kysy lisätietoja oppilaitoksesi opintotoimistosta

Saat mahdollisuuden tehdä opinnäyte- ja lopputyösi harjoittelun aikana. Järjestämme keväisin ja syksyisin opinnäytetyöpäivän, jossa voit esitellä työsi tulokset skanskalaisille kollegoillesi.

Rakennusalan koulutus ei ole välttämättömyys. Löydät meiltä monenlaisia tehtäviä — sinulla ei tarvitse olla rakennusalan koulutusta. Tärkeintä on motivaatio oppimiseen sekä se, että koet arvopohjamme omaksesi.

Pääset kehittymään ja kehittämään. Pääset mukaan kehittämään toimintaamme ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Voit vahvistaa omia kiinnostuksen kohteitasi sekä saat arvokasta työkokemusta. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle innostavan ympäristön soveltaa oppimaasi käytännössä.

Huolehdimme hyvinvoinnistasi ja turvallisista työskentelyolosuhteista. Kannustamme henkilöstöämme liikkumaan ja huolehtimaan hyvinvoinnistaan työmaatreenien ja kulttuurisetelien avulla. Työsuhteesi aikana käytössäsi ovat kattavat työterveyshuollon palvelut.

Kehittymisesi jatkuu Skanska Oppivan jälkeenkin. Tavoitteena on, että valmistuttuasi työskentelet meillä oman alasi tehtävissä. Kehittymisesi ei lopu Oppivaan — meillä on paljon kehittymismahdollisuuksia ja urapolkuja Oppivan jälkeenkin.

Olisiko sinusta skanskalaiseksi?

Meillä työskentelee monenlaisia osaajia, joille yhteistä on halu oppia ja kehittyä kannustavassa työyhteisössä, joka toimii arvojemme mukaan. Testaa, sopisitko rakentamaan parempaa yhteiskuntaa kanssamme!

Tee testi

Tutustu oppiviin - Mikon tarina

Mikon urapolku Skanskassa alkoi ihka ensimmäisessä Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmassa vuonna 2005. ”Tiesin jo tuolloin, että tästä tulee hieno kokemus. Pääsin työskentelemään kannustavan ja kokeneen projektipäällikön kanssa, jonka oikeana kätenä toimin usealla eri työmaalla.”

Tutustu Mikkoon

Lue lisää oppivatarinoita

loading

Kiinnostuitko Oppivasta?