c

Skanska Oppiva –harjoitteluohjelma

Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma. Hakuaika seuraavaan harjoitteluohjelmaan alkaa 1.1.2019.

Tekniikan alan opiskelijat valitsivat Skanskan rakennusalan houkuttelevimmaksi työnantajaksi.

Meillä työskentelee monenlaisia osaajia. Yhteistä meille on halu oppia ja kehittyä. Tule kanssamme rakentamaan parempaa yhteiskuntaa.

Voit hakea Skanska Oppivaan, vaikka sinulla ei olisi rakennusalan koulutusta. Tärkeintä on motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Miksi Skanska Oppivaan kannattaa hakea?

  • Oppivasta on mahdollisuus saada opintopisteitä. Oppivasta on mahdollisuus saada 5 opintopistettä Kallion ja Leppävaaran Metropoliasta sekä Tampereen, Oulun, Jyväskylän, Saimaan, Savonian, Kaakkois-Suomen ja Kajaanin ammattikorkeakouluista. Muissakin oppilaitoksissa tämä on mahdollista – kysy lisätietoja oppilaitoksesi opintotoimistosta.
  • Saat mahdollisuuden tehdä opinnäyte- ja lopputyösi harjoittelun aikana. Järjestämme keväisin ja syksyisin opinnäytetyöpäivän, jossa voit esitellä työsi tulokset skanskalaisille kollegoillesi. Tutustu tarkemmin Oppivan polkuun.
  • Rakennusalan koulutus ei ole välttämättömyys. Löydät meiltä monenlaisia tehtäviä — sinulla ei tarvitse olla rakennusalan koulutusta. Tärkeintä on motivaatio oppimiseen sekä se, että koet arvopohjamme omaksesi.
  • Pääset kehittymään ja kehittämään. Pääset mukaan kehittämään toimintaamme ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Voit vahvistaa omia kiinnostuksen kohteitasi sekä saat arvokasta työkokemusta. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle innostavan ympäristön soveltaa oppimaasi käytännössä.
  • Huolehdimme hyvinvoinnistasi ja turvallisista työskentelyolosuhteista. Kannustamme henkilöstöämme liikkumaan ja huolehtimaan hyvinvoinnistaan työmaatreenien ja kulttuurisetelien avulla.Työsuhteesi aikana käytössäsi ovat kattavat työterveyshuollon palvelut.
  • Kehittymisesi jatkuu Skanska Oppivan jälkeenkin. Tavoitteena on, että valmistuttuasi työskentelet meillä oman alasi tehtävissä. Kehittymisesi ei lopu Oppivaan — meillä on paljon kehittymismahdollisuuksia ja urapolkuja Oppivan jälkeenkin.
Jaa
Päivitetty: 8.10.2018