c

Maa- ja pohjarakentaminen

Suunnittelemme ja tarjoamme asiakkaillemme uusia innovatiivisia ja kilpailukykyisiä ratkaisuja. Kansainvälisenä yrityksenä meillä on käytössämme alan viimeisin osaaminen. Palveluihimme kuuluvat: pilaristabilointi, lyöntipaalut, porapaalut sekä puristuspaalut, suihkupaalut ja kaivinpaalut.

Vaativien pohjatöiden erikoisosaaja

Rakennuksen perustusten vahvistaminen ahtaissa oloissa vaatii huolellisen perehtymisen ja projektikohtaisesti räätälöidyt menetelmät. Käytössämme on laaja paalutuskalusto ja valikoima erikoistyökalustoa perustusten vahvistukseen. Yleisimpiä vahvistusmenetelmiä ovat pora-, puristus- ja suihkupaalut.

Käytössämme on nykyaikainen ja tehokas stabilointikalusto 

Stabiloinnilla maaperä voidaan vakauttaa rakentamiseen sopivaksi sekoittamalla pohjamaahan sideaineita. Heikosti kantavat maa-alueet saadaan näin hyötykäyttöön. Käytössämme on laaja paalutuskalusto useaan eri tehtävään.

Palveluihimme kuuluvat:

  • pilaristabiloinnit
  • lyöntipaalut
  • pora- ja puristuspaalut
  • suihkupaalut
  • kaivinpaalut

Lisäksi meillä on laaja valikoima erikoistyökalustoa etenkin jo olemassa olevien rakennusten perustusten vahvistukseen.

Käytössämme on sekä punos- että tankoankkureita maa- ja kallioankkureina.

Palveluihimme kuuluvat kaivantojen tukiseinien suunnittelu, rakentaminen sekä ankkurointi. Injektointia käytämme moneen eri tarkoitukseen. Heikkoa kalliota tai maa-ainesta vahvistetaan pumppaamalla siihen esim. sementtiä. Lisäksi injektointia voidaan käyttää maa-, kallio- tai betonirakenteissa vesivuotojen tukkimiseen, halkeamien korjaamiseen sekä täyttämiseen ja juottamisiin. Käytössämme on monipuolinen ja nykyaikainen injektointiasema.

Olemme olleet mukana rakentamassa mm.:

Päivitetty: 1.4.2019