c

Haalari- tai työnjohtoharjoittelija talotekniikkaan (pääkaupunkiseutu)

Haemme talotekniikan projektinjohtourakoinnista (sähkö tai LVI) kiinnostunutta haalari- tai työnjohtoharjoittelijaa pääkaupunkiseudulle Skanska Oppivaan.

Miksi Skanska Oppiva?

Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma, joka on suunniteltu käytäväksi opintojen ohessa. Harjoitteluohjelmassa pääset kehittämään osaamistasi ja selvittämään kiinnostuksen kohteitasi oman alasi töissä yhteensä kolmena kesänä. Kesäharjoittelujen lisäksi ohjelmaan kuuluvat myös kehitystehtävät sekä keväisin ja syksyisin järjestettävät valmennuspäivät, joiden aikana opit työelämätaitoja, muodostat kattavan kokonaiskuvan rakennusalan mahdollisuuksista ja tutustut muihin oppiviin ympäri Suomen. Tavoitteena on, että urapolkusi jatkuisi Skanskassa myös harjoitteluohjelman jälkeen.

Mitä pääset tekemään?

Talotekniikkayksikkömme oppivana voit päästä mukaan monenlaisille projekteille, jotka jäävät elämään muun muassa erilaisiin elämäntilanteisiin sopivina koteina, toimivina sairaaloina tai vilkkaina kauppakeskuksina. Pääkaupunkiseudulla olemme mukana rakentamassa esimerkiksi Ruskeasuon ratikkavarikkoa Helsinkiin sekä Suomen suurinta hotellia Helsinki-Vantaan lentoasemalle.

Haalariharjoittelussa tutustut laaja-alaisesti työmaan eri työtehtäviin. Työkokemuksen karttuessa saat lisää vastuuta ja pääset etenemään työnjohtoharjoittelijaksi. Työnjohtoharjoittelijana teet työnjohdon tehtäviä rajatulla vastuualueella kokeneemman työnjohtajan ohjauksessa. Vastaat oman vastuualueesi laadusta, ympäristötehokkuudesta ja turvallisuudesta.

Pääset myös osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä ja olemme parempia yhdessä.

Mitä toivomme sinulta?

Aikaisempi kokemus työmaalta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta osoitteessa www.skanska.fi/oppiva ja hae mukaan täyttämällä hakemus 21.1.2024 mennessä.. Käymme hakemuksia läpi, pyydämme vastaamaan videokysymyksiin ja kutsumme ensimmäisiä hakijoita haastatteluun jo hakuaikana, joten muista hakea ajoissa! Mikäli sinulla herää yleisiä kysymyksiä ohjelmaan liittyen, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin Skanska Oppivasta täällä. Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta usein kysytyistä kysymyksistä, yleisissä ohjelmaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Jenni Karjalaiseen (p. 0505928443, Contact). Tavoitat Jennin haun aikana keskiviikkoisin klo 15–16 (pois lukien 27.12.).

Ota etumatkaa elämään – hae mukaan Skanska Oppivaan!

Päivitetty: 27.12.2023