c

Skanska vuokraa toimistotilat Compass Groupille Ruskeasuolta

Lehdistötiedotteet 23.4.2020 11.00 CET

Skanska CDF Oy on solminut vuokrasopimuksen ruokapalveluyritys Compass Groupin kanssa toimistotiloista Skanskatalon naapurissa Ruskeasuolla. Compass Groupin uudet tilat sijaitsevat M117-toimistotalossa Mannerheimintien ja Hakamäentien kulmauksessa, erinomaisella paikalla liikenteen solmukohdassa.

M117-toimistorakennus on saanut uuden modernin ilmeen. Rakennukselle haetaan nyt myös WELL-serifikaattia. Kuva: Compass Group

Uusissa tiloissa toimivat Compass Group FS Finland Oy (entinen Fazer Food Services) sekä Compass Group Finland Oy. Compass Group vastaa M117:n aula- ja kahvilapalveluista.

Skanska on uudistanut M117-toimistorakennuksen modernia työelämää palvelevaksi sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia silmällä pitäen. M117-toimistorakennuksella on jo korkeimman tason LEED Platinum -ympäristösertifikaatti, ja nyt kiinteistölle haetaan myös hyvinvoinnin WELL-sertifikaattia.

”Olemme muuttaneet uusiin hyvinvointia ja uudenlaisia työtapoja tukeviin toimitiloihin eli uuteen kotiimme. Tällä hetkellä työskentelemme kuitenkin koronapandemian takia pääasiassa etätyössä, mutta odotamme kovasti töiden aloittamista uusissa moderneissa tiloissa. Olemme talven ja alkuvuoden aikana kokoontuneet henkilöstön kanssa työpajoihin, joissa on suunniteltu yhdessä uutta toimistoa ja uudenlaisia työtapoja”, kertoo Compass Groupin Suomen toimitusjohtaja Jaana Korhola.

”On hienoa saada Compass Group naapuriksemme. Erityisen ilahduttavaa oli neuvottelujen aikana todeta, että työmme modernien ja kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävien toimitilojen kehittäjänä ja rakentajana tuo lisäarvoa myös vuokralaisen näkökulmasta”, sanoo Skanska CDF Oy:n rakennuttajapäällikkö Tuomas Heiska.

Hyvinvointi edellä uudistettu toimistotalo on herättänyt kiinnostusta ja neuvotteluja käydään muidenkin yritysten kanssa koronapandemiasta huolimatta. Alue houkuttelee hyvän saavutettavuutensa ansiosta keskuspuiston kupeessa, ja M117 on näyttävällä paikalla maan vilkkaimmassa risteyksessä.

Lisätietoja:

Skanska CDF Oy, rakennuttajapäällikkö Tuomas Heiska, puh 040 350 4350, tuomas.heiska[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestinnän asiantuntija Pilvimaari Heikkinen, puh. 040 519 4787, pilvimaari.heikkinen[at]skanska.fi

Compass Group Suomi, toimitusjohtaja Jaana Korhola, puh. 040 821 8641

Skanska CDF Oy on osa Skanskan pohjoismaista toimitilaprojektikehitysyksikköä Skanska Commercial Development Nordicia. Se toimii aloitteentekijänä ja sijoittajana toimistojen projektikehityshankkeissa. Toiminta keskittyy Ruotsissa kolmelle suurkaupunkialueelle, Tanskassa Kööpenhaminan alueelle, Norjassa Oslon alueelle ja Suomessa Helsingin seudulle.

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy -konserni työllisti vuoden 2019 lopussa 2 179 henkilöä Suomessa.

Compass Group on Pohjoismaiden johtava ruokapalveluyritys, jonka liikevaihto on noin miljardi euroa. Tarjoamme yli 750 000 ateriaa päivässä ja työllistämme yli 13 000 henkilöä 1 700 kohteessa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Toimimme useilla sektoreilla, kuten yritykset ja teollisuus, terveydenhoitoala ja vanhustyö, koulutus, urheilu ja vapaa-aika sekä puolustus ja merialueet. Ruoka on intohimomme, ja pystymme vastaamaan asiakkaiden ja kuluttajien tarpeisiin 25 kiinnostavasta konseptista ja brändistä koostuvan portfoliomme avulla. Olemme osa maailmanlaajuista organisaatiota, joka toimii 55 000 asiakaskohteessa 45 eri maassa ja työllistää maailmanlaajuisesti yli 600 000 henkilöä.