c

Skanskatalo-toimistorakennus, Helsinki

Lisätietoja

Nykyään toimitiloilta vaaditaan entistä enemmän tehokkuutta ympäristöasioissa ja tilankäytössä. Sekä Skanskatalossa että M117-toimistotalossa nämä vaatimukset on ylitetty ratkaisuilla, jotka myös lisäävät yrityksen tuottavuutta monin tavoin. Rakennusten suunnittelun pääpainopisteet olivat ympäristötehokkuus, tilojen tehokas käyttö, työntekijöiden viihtyvyys ja terveellinen työympäristö.

Skanskatalo ja M117 rakennetiin mahdollisimman energiaa ja ympäristöä säästävällä tavalla. Rakennukset täyttivät LEED-ympäristösertifikaatin sekä EU Green Building -vaatimukset.

Skanskatalo eli Kathy ja sen viereen valmistunut toimistotalo M117 (ent. Neptun) saivat molemmat korkeimman eli platinatason LEED®-ympäristösertifikaatit. LEED-pisteitä kertyi ennen kaikkea tehokkaista energiaratkaisuista, vesitehokkuudesta sekä keskeisestä sijainnista ja hyvistä joukkoliikenneyhteyksistä

EU Green Building -status tarkoittaa, että talojen energiankulutus tulee olemaan vähintään 25 % pienempi kuin tämänhetkiset rakentamismääräykset edellyttävät.

 

Lisätietoja

Vilkkaan risteyksen kulmaan rakennettava uusi toimistokokonaisuus on ihanteellisessa paikassa hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta, Pasilan rautatieasemalta, Helsinki-Vantaan lentokentältä ja Helsingin naapurikaupungeista. Toimistokeskittymän alla on parkkitiloja autoilijoille. Pyöräreittejä kohteeseen on monta, muun muassa kauniin keskuspuiston läpi. Pyöräilijöitä varten on erillinen pyöräkellari, jonne on sisäänkäynti suoraan Mannerheimintieltä. Pyöräkellarin yhteydessä on hyvät sosiaalitilat suihkuineen. Onko sinun yrityksesi yksi tähän toimistokohteeseen tulevista yrityksistä?

Etsi projekteja

Projektien määrä

loading