c

Skanskatalo-toimistorakennus, Helsinki

  • Skanskan pääkonttori sijaitsee Kathy-talossa, joka tunnetaan myös Skanskatalona.
  • KOy Helsingin Neptun ja Kathy ovat saaneet korkeimman eli platinatason LEED®-ympäristösertifikaatin
  • Manskun Rasti
  • Manskun Rasti
  • Manskun Rasti

Skanskatalo on tiukimmatkin vaatimukset täyttävä ympäristö- ja neliötehokas toimistotalo parhaalla sijainnilla Helsingin Ruskeasuolla. Se tarjoaa tuottavan kasvupaikan niin pääkonttori- kuin pienemmillekin yrityksille.

Skanskatalo sijaitsee Hakamäentien ja Mannerheimintien kulmassa. Skanskatalon vierestä löytyy M117-toimistorakennus. Pihakannen alta löytyy toinen rakennuksia yhdistävä tekijä: 550-paikkainen parkkikellari. Myös talojen nimillä on yhteinen tarina, sillä rakennukset on nimetty C.G.E. Mannerheimin hevosten mukaan. Korttelin kaksi ensimmäistä rakennusta – Kathy ja Neptun – ovat valmistuneet vuonna 2012.

Helmikuussa 2012 valmistuneeseen ensimmäiseen Kathy-taloon muutti Skanskan Suomen pääkonttori ja sai nimekseen Skanskatalo. Saman vuoden kesänä valmistui Neptun-talo, joka tarjoaa 7 300 neliötä tehokasta ja nykyvaatimukset ylittävää toimitilaa, ja jonne mahtuu tilankäytöstä riippuen noin 250 työpistettä. Neptun uudistettiin vuonna 2020 palvelemaan useita käyttäjiä. Uudistuksen myötä toimistotalolle suunniteltiin uusi identiteetti, jonka tuloksena rakennuksen nimi vaihtui ja on nykyään M117. Uudistuksen keskiössä on ihminen ja rakennukselle on myönnetty kiinteistön hyvinvointiin keskittyvä WELL sertifkaatti.

Etsi projekteja

Projektien määrä

loading