c

Manskun Rasti

Lisätietoja

Nykyään toimitiloilta vaaditaan entistä enemmän tehokkuutta ympäristöasioissa ja tilankäytössä. Manskun Rastissa nämä vaatimukset on ylitetty ratkaisuilla, jotka myös lisäävät yrityksen tuottavuutta monin tavoin. Rakennusten suunnittelun pääpainopisteet ovat ympäristötehokkuus, tilojen tehokas käyttö, työntekijöiden viihtyvyys ja terveellinen työympäristö.

Manskun Rasti rakennetiin mahdollisimman energiaa ja ympäristöä säästävällä tavalla. Rakennukset täyttivät LEED-ympäristösertifikaatin sekä EU Green Building -vaatimukset.

Manskun Rastin valmistuneet toimistotalot Kathy ja M117 (ent. Neptun) saivat molemmat korkeimman eli platinatason LEED®-ympäristösertifikaatit. LEED-pisteitä kertyi ennen kaikkea tehokkaista energiaratkaisuista, vesitehokkuudesta sekä keskeisestä sijainnista ja hyvistä joukkoliikenneyhteyksistä

EU Green Building -status tarkoittaa, että Manskun Rastin energiankulutus tulee olemaan vähintään 25 % pienempi kuin tämänhetkiset rakentamismääräykset edellyttävät.

 

Lisätietoja

Uudet ja näyttävät toimitilat rakennetaan uusinta energiatehokasta teknologiaa hyödyntäen. Modernit ratkaisut huomioidaan jo suunnitteluvaiheessa ja läpi koko rakennusvaiheen, joten käyttäjille on niistä hyötyä päivittäisessä toiminnassaan. Tilat rakennetaan palvelemaan yrityksiä, jotka Skanskan ohella arvostavat uusien tilojen avaruutta ja muuntojoustavuutta.

Vilkkaan risteyksen kulmaan rakennettava uusi toimistokokonaisuus on ihanteellisessa paikassa hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta, Pasilan rautatieasemalta, Helsinki-Vantaan lentokentältä ja Helsingin naapurikaupungeista. Toimistokeskittymän alla on parkkitiloja autoilijoille. Pyöräreittejä kohteeseen on monta, muun muassa kauniin keskuspuiston läpi. Pyöräilijöitä varten on erillinen pyöräkellari, jonne on sisäänkäynti suoraan Mannerheimintieltä. Pyöräkellarin yhteydessä on hyvät sosiaalitilat suihkuineen. Onko sinun yrityksesi yksi tähän toimistokohteeseen tulevista yrityksistä?

Jaa

Etsi referenssiprojekteja

Referenssiprojektien määrä

loading