c

Manskun Rasti

  • Skanskan pääkonttori sijaitsee Kathy-talossa, joka tunnetaan myös Skanskatalona.
  • KOy Helsingin Neptun ja Kathy ovat saaneet korkeimman eli platinatason LEED®-ympäristösertifikaatin
  • Manskun Rasti
  • Manskun Rasti
  • Manskun Rasti

Manskun Rasti on tiukimmatkin vaatimukset täyttävä ympäristö- ja neliötehokas toimistotalo parhaalla sijainnilla Helsingin Ruskeasuolla. Se tarjoaa tuottavan kasvupaikan niin pääkonttori- kuin pienemmillekin yrityksille.

Hakamäentien ja Mannerheimintien kulmassa sijaitseva Manskun Rasti tulee koostumaan neljästä erillisestä toimistorakennuksesta. Talojen väliin muodostuva yhteinen piha-alue muistuttaa ilmasta katsottuna rastia, mistä projektin nimikin juontuu. Pihakannen alta löytyy toinen rakennuksia yhdistävä tekijä: 550-paikkainen parkkikellari. Myös talojen nimillä on yhteinen tarina, sillä rakennukset on nimetty C.G.E. Mannerheimin hevosten mukaan. Korttelin kaksi ensimmäistä rakennusta – Kathy ja Neptun – ovat valmistuneet vuonna 2012.

Helmikuussa 2012 valmistuneeseen ensimmäiseen Kathy-taloon muutti Skanskan Suomen pääkonttori. Saman vuoden kesänä valmistui Neptun-talo, joka tarjoaa 7 300 neliötä tehokasta ja nykyvaatimukset ylittävää toimitilaa, ja jonne mahtuu tilankäytöstä riippuen noin 250 työpistettä. Talisman- ja Lilly-talojen ovat suunnitteluvaiheessa. Manskun Rastin neljän talon kokonaislaajuus on yhteensä 33 000 kerrosneliömetriä. 

 

 

Jaa

Etsi referenssiprojekteja

Referenssiprojektien määrä

loading