c

Urakoitsijaportaali

Urakoitsijaportaali on suunnattu Skanskan yhteistyökumppaneille, kuten aliurakoitsijoille, tavaran toimittajille, suunnittelijoille ja oppilaitoksille.

Skanskan urakoitsijaportaalissa voi suorittaa Valmiina työhön - työmaille perehdytys -kurssin sekä muita Skanskan verkkokursseja. Portaaliin pääset alla olevasta linkistä. Kirjautuessasi tarvitset veronumerosi.

Jos olet skanskalainen, älä käytä urakoitsijaportaalia. Skanskalaisten kurssit löytyvät Skanskan oppimisympäristöstä ja uuden skanskalaisen portaalista.

På svenska finns ”Redo för jobbet – introduktion till bygget” -onlinekursen under finska och engelska språkversioner.

Workers that come to Skanska’s worksite have to complete the ‘Ready for Work – Work Site Induction’ course in Skanska’s Contractor Portal 

Jos sinulla on ongelmia rekisteröitymisen kanssa, tarkasta veronumerosi verottajan sivulta. Tarvittaessa ota yhteyttä työmaasi yhteyshenkilöön tai osoitteeseen Contact.

Vanhassa Perehdytysportaalissa suoritetut kurssit ovat voimassa edelleen. Suoritukset ovat siirtyneet uuteen Urakoitsijaportaaliin, mikäli vanhassa perehdytysportaalissa on ollut veronumerosi. Jos tietosi eivät ole siirtyneet, voit todistaa kurssisuorituksesi aikaisemmalla todistuksella tai tehdä kurssin uudestaan.

Voit tutustua Skanskan tietosuojaselosteeseen ja VastuuGroup Oy:n tietosuojaselosteeseen.

Päivitetty: 15.4.2021