c

Urakoitsijaportaali

Urakoitsijaportaali on suunnattu Skanskan yhteistyökumppaneille, kuten aliurakoitsijoille, tavaran toimittajille, suunnittelijoille ja oppilaitoksille.

Skanskan urakoitsijaportaalissa voi suorittaa Valmiina työhön - työmaille perehdytys -kurssin sekä muita Skanskan verkkokursseja. Portaaliin pääset alla olevasta linkistä. Kirjautuessasi tarvitset veronumerosi.

Taitorekisteri yhteys ei tällä hetkellä toimi. Tämä ei kuitenkaan vaikuta kurssien suorittamiseen. Antamalla luvan siirtää suoritustieto taitorekisteriin suoritus siirtyy, mutta vasta, kun yhteys on saatu korjattua. Sillä välin suorituksen voi todistaa suoraan Urakoitsijaportaalista näyttämällä kurssisuorituksen.

Jos sinulla on ongelmia rekisteröitymisen kanssa, tarkasta veronumerosi verottajan sivulta. Tarvittaessa ota yhteyttä työmaasi yhteyshenkilöön tai osoitteeseen Contact.

Huomaathan, että tiedot päivittyvät vielä eivätkö ole ajantasalla uudessa urakoitsijaportaalissa. Vanhassa Perehdytysportaalissa suoritetut kurssit ovat voimassa edelleen. Suoritukset ovat siirtyneet uuteen Urakoitsijaportaaliin, mikäli vanhassa perehdytysportaalissa on ollut veronumerosi. Tietojasi olet voinut täydentää tältä sivulta löytyneen kyselyn avulla toukokuun aikana. Mikäli tietosi eivät ole siirtyneet, voi todistaa kurssisuorituksesi aikaisemmalla todistuksella tai tehdä kurssin uudestaan.

Voit tutustua Skanskan tietosuojaselosteeseen ja VastuuGroup Oy:n tietosuojaselosteeseen.

Jaa
Päivitetty: 15.4.2021