c

Tarjoamisen tuen harjoittelija (Helsinki)

Haemme tarjoamisen tuen harjoittelijaa Helsinkiin Skanska Oppivaan.

Miksi Skanska Oppiva?

Skanska Oppiva on korkeakouluopiskelijoille suunnattu kolmivuotinen harjoitteluohjelma, joka on suunniteltu käytäväksi opintojen ohessa. Harjoitteluohjelmassa pääset kehittämään osaamistasi ja selvittämään kiinnostuksen kohteitasi oman alasi töissä yhteensä kolmena kesänä. Kesäharjoittelujen lisäksi ohjelmaan kuuluvat myös kehitystehtävät sekä keväisin ja syksyisin järjestettävät valmennuspäivät, joiden aikana opit työelämätaitoja, muodostat kattavan kokonaiskuvan rakennusalan mahdollisuuksista ja tutustut muihin oppiviin ympäri Suomen. Tavoitteena on, että urapolkusi jatkuisi Skanskassa myös harjoitteluohjelman jälkeen.

Mitä pääset tekemään?  

Tarjoamisen tuessa olet osaltasi mahdollistamassa sen, että työmaillamme päästään rakentamaan viihtyisää elinympäristöä, ilmastoviisaampaa rakennusalaa sekä parempaa yhteiskuntaa.
Ensimmäisenä kesänä pääset mukaan kehittämään toimintatapoja ja työkaluja, jotka liittyvät suunnittelujohtamiseen ja laskentaan. Olet myös paljon tekemisissä datan kanssa.

Myöhemmin pääset tutustumaan myös riskienhallintaan ja tarjousten tukeen.
Toivomme sinulta niin kiinnostusta dataan pureutumiseen kuin kehitettyjen asioiden käytäntöön viemiseen ja ihmisten kanssa toimimiseen.

Pääset myös osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä ja olemme parempia yhdessä.

Mitä toivomme sinulta?

Aikaisempi alan kokemus ei ole välttämättömyys. Tärkeintä on reipas asenne, aloitteellisuus ja motivaatio oppimiseen sekä se, että koet toimintamme perustana toimivan arvopohjamme omaksesi.

Lue lisää Skanska Oppiva -harjoitteluohjelmasta osoitteessa www.skanska.fi/oppiva ja hae mukaan täyttämällä hakemus 21.1.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi, pyydämme vastaamaan videokysymyksiin ja kutsumme ensimmäisiä hakijoita haastatteluun jo hakuaikana, joten muista hakea ajoissa! Mikäli sinulla herää yleisiä kysymyksiä ohjelmaan liittyen, voit tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin Skanska Oppivasta täällä. Mikäli et löydä kysymykseesi vastausta usein kysytyistä kysymyksistä, yleisissä ohjelmaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Jenni Karjalaiseen (p. 0505928443, Contact). Tavoitat Jennin haun aikana keskiviikkoisin klo 15–16 (pois lukien 27.12.).

Tarjoamisen tuen harjoittelijan tehtävistä saat Kaisa Kekiltä (p. 040 7480 954, Contact). Tavoitat Kaisan tiistaina 19.12. klo 15–16 ja tiistaina 9.1. klo 15–16.

Ota etumatkaa elämään – hae mukaan Skanska Oppivaan!

Päivitetty: 27.12.2023