c

Skanska ykkössijalla Pirkanmaan alueellisessa työturvallisuuskilpailussa

Lehdistötiedotteet 16.1.2015 12.25 CET

Skanska Talonrakennus Oy sijoittui jaetulle ykkössijalle Pirkanmaan rakennusalan alueellisen työturvallisuuskilpailun yrityssarjassa. Kilpailussa palkitaan työmaita ja yrityksiä, joissa työturvallisuusasiat on hoidettu esimerkillisellä tavalla.

Skanska jakoi ykkössijan YIT Rakennus Oy:n kanssa. Skanskan Pirkanmaan alueen työmailla tehtyjen TR-mittausten taso oli 98 pistettä sadasta.

Kilpailun järjesti Talonrakennusteollisuuden Sisä-Suomen Piiri ry:n aluetoimisto. Työturvallisuuskilpailuun osallistuneiden työmaiden arvioinnista vastasivat Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston (AVI) työsuojelun vastuualueen tarkastajat. Kilpailuaika oli 1.7.2013–31.12.2014. Yrityksiä ja työmaita arvioitiin TR-mittauksella, joka on alan yleisesti käyttämä työturvallisuusmittari.

Lisätietoja:

Skanska Talonrakennus Oy, yksikönjohtaja Jyrki Lautarinne, puh. 040 505 1348, jyrki.lautarinne[at]skanska.fi

Skanska Oy, tiedottaja Pauliina Munukka, puh. 050 680 4977, pauliina.munukka[at]skanska.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä maa- ja ympäristörakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2013 oli noin 798 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 2 190.

www.skanska.fi

www.twitter.com/skanskafinland