c

Regus vuokrannut toimitilaa Aviabulevardi-toimistotalosta

Lehdistötiedotteet 2.2.2015 15.50 CET

Skanska CDF ja Regus ovat allekirjoittaneet sopimuksen noin 1 700 neliömetrin kokoisen toimitilan vuokraamisesta Aviabulevardi-toimistotalosta Aviapoliksesta. Aviabulevardi-toimistotalon tiloista on nyt vuokrattu yhteensä noin 40 %.

Regus on maailman suurin joustavien työtilojen tarjoaja ja toimii 2000 toimipisteessä, yli 100 maassa ja 750 kaupungissa. Suomessa Reguksella on 31 toimipisteen verkosto.

Reguksen lisäksi Aviabulevardiin muuttavat logistiikka-alan ohjelmisto- ja järjestelmätoimittaja Trimico sekä suomalainen johtava kaupan, logistiikan ja palvelualan ohjelmistoratkaisuyhtiö Solteq.

Vantaan Aviapolikseen rakentuvan Aviabulevardi -hankkeen rakennustyöt ovat hyvässä vauhdissa, ja toimisto valmistuu aikataulun mukaisesti keväällä 2016.

”Aviabulevardi on herättänyt paljon kiinnostusta yrityksissä, jotka arvostavat moderneja tiloja sekä ainutlaatuista sijaintia lentokentän läheisyydessä uuden kehäradan varrella”, sanoo Skanska CDF Oy:n operatiivinen johtaja Antti Nousiainen

Aviabulevardi-toimistotalo rakennetaan aivan tulevan Kehäradan Aviapolis-aseman päälle, mikä tarkoittaa helppoa saavutettavuutta kaikkialta pääkaupunkiseudulta. Junamatka Helsingin keskustaan kestää alle puoli tuntia ja Helsinki-Vantaan lentokenttä on vain muutaman minuutin päässä.

Hyvien joukkoliikenneyhteyksien lisäksi autoilijoille on tarjolla runsaasti autopaikkoja. Aviabulevardi sijaitsee kehittyvän alueen pohjoispäädyssä, johon sijoittuu toimistorakentamisen lisäksi hotelli. Toimistojen lisäksi alueelle on tulossa liiketiloja, liikennekeskus sekä asuntoja.