c

Muutoksia Skanska Oy:n johtoryhmässä

Lehdistötiedotteet 5.12.2023 9.00 CET

Skanska Oy:n johtoryhmässä on tehty muutoksia, jotka astuivat voimaan 1.12.2023.

Yleiskuva-thumbnail

Skanska Kotien aluejohtaja Juhani Aspara on nimitetty Skanska Oy:n johtoryhmän jäseneksi ja toimialajohtajaksi, ja hänen vastuualueenaan on asuntoprojektikehitys ja hankekehitys. Asparan edeltäjänä toiminut Jukka Hörkkö jatkaa Skanska Oy:ssä projektijohtajana.

Toimialajohtaja Tiina Koppinen siirtyy toisen työnantajan palvelukseen. Koppisen vastuualueet on jaettu johtoryhmän nykyisten jäsenten kesken.

Muutosten jälkeen Skanska Oy:n johtoryhmään kuuluvat Skanska Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Särkilahti, toimialajohtaja Jarkko Muurimäki, toimialajohtaja Ari Huovila, toimialajohtaja Juhani Aspara, liiketoiminnan kehitysjohtaja Jan Elfving, talousjohtaja Timo Holopainen, lakiasiainjohtaja Kirsi Palviainen ja henkilöstöjohtaja Nina Jankola-Väntär.

Lisätietoja:

Skanska Oy, toimitusjohtaja Tuomas Särkilahti, puh. 040 560 2103, tuomas.sarkilahti[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Pilvimaari Strömberg, puh. 040 519 4787, pilvimaari.stromberg[at]skanska.fi

Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Toimimme valituilla kotimarkkina-alueilla Pohjoismaissa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Yhdessä asiakkaidemme ja monimuotoisten tiimiemme kanssa luomme innovatiivisia ja vastuullisia ratkaisuja, jotka edistävät terveellistä elämää yli sukupolvien. Suomessa toimintamme kattaa rakentamispalvelut sekä asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen. Skanska työllisti vuoden 2022 lopussa noin 2 000 henkilöä Suomessa.