c

Skanska toteuttaa Ylöjärvelle uuden Prisman

Lehdistötiedotteet 1.2.2023 9.00 CET

Skanska ja Pirkanmaan Osuuskauppa ovat allekirjoittaneet sopimuksen Ylöjärven S-Marketin saneerauksesta ja laajennuksesta Ylöjärven uudeksi Prismaksi.

Yleiskuva-thumbnail

Ylöjärven S-Marketin sisätilat saneerataan kattavasti ja julkisivut verhoillaan ja käsitellään osittain. Lisäksi rakennetaan kaksikerroksinen laajennusosa, jolloin kokonaisuudesta tulee uusi Ylöjärven Prisma.  

Laajennuksen myötä uuden Ylöjärven Prisman kokonaispinta-ala on noin 15 000 bruttoneliömetriä. Laajennusosan kellarikerrokseen rakennetaan parkkihalli, johon tulee 168 uutta autopaikkaa.  

Työt käynnistyvät helmi-maaliskuussa ja valmistuvat syksyllä 2024.

”Prismaa on odotettu Ylöjärvelle pitkään. On hienoa, että rakentaminen saadaan vihdoin käyntiin. Syksyllä 2024 ylöjärveläisiä palvelee hypermarket, joka tarjoaa markkinan edullisimman ruokakorin sekä muita arjen palveluita ja ravintoloita”, kertoo Pirkanmaan Osuuskaupan Prisma-ketjujohtaja Karlos Kotkas.

”Ylöjärven Prisman saneeraus- ja laajennusurakka on meille mieluinen hanke. Kauppa on auki koko projektin ajan, ja pyrimme työskentelemään niin, että häiriö henkilöstölle ja asiakkaille olisi mahdollisimman pieni. Olemme aiemmin toteuttaneet Pirkanmaan Osuuskaupalle Kalevan Prisman muutostyöurakan vuonna 2017”, sanoo tulosyksikön johtaja Perttu Pitkälä Skanskasta.

Lisätietoja:

Skanska Talonrakennus Oy, tulosyksikön johtaja Perttu Pitkälä, puh. 040 571 2799, perttu.pitkala[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Pilvimaari Strömberg, puh. 040 519 4787, pilvimaari.stromberg[at]skanska.fi

Pirkanmaan Osuuskauppa, Prisma-ketjujohtaja Karlos Kotkas, puh. 010 767 2520, karlos.kotkas[at]sok.fi

Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Toimimme valituilla kotimarkkina-alueilla Pohjoismaissa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Yhdessä asiakkaidemme ja monimuotoisten tiimiemme kanssa luomme innovatiivisia ja vastuullisia ratkaisuja, jotka edistävät terveellistä elämää yli sukupolvien. Suomessa toimintamme kattaa rakentamispalvelut sekä asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen. Skanska työllisti vuoden 2021 lopussa 2 167 henkilöä Suomessa.