c

Skanska myy asfalttiyhtiönsä Asfalttikalliolle

Lehdistötiedotteet 7.12.2022 12.30 CET

Skanska on allekirjoittanut sopimuksen, jonka myötä Skanska Industrial Solutions Oy on myyty Asfalttikallio Oy:lle. Omistusoikeus siirtyy 29.12.2022.

Skanska_Brand_Device_landscape_primary_outline_RGB

Skanska Industrial Solutions Oy:n henkilöstömäärä on 88 henkilöä.

Osapuolet eivät julkista kauppasummaa.

”Asfalttiliiketoiminta ei ole strateginen painopistealue Skanskan Suomen toiminnoissa, ja siksi luovumme yhtiöstä. Suomen asfalttitoimintamme on hyvin johdettu ja työntekijätiimimme ovat erinomaisia ammattilaisia, jotka saavat enemmän kehittymismahdollisuuksia pitkällä tähtäimellä osana Asfalttikalliota”, kertoo lakiasiainjohtaja Kirsi Palviainen Skanskasta.

Lisätietoja:

Skanska Oy, lakiasiainjohtaja Kirsi Palviainen, puh. 050 548 1678, kirsi.palviainen[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Pilvimaari Strömberg, puh. 040 519 4787, pilvimaari.stromberg[at]skanska.fi

Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Toimimme valituilla kotimarkkina-alueilla Pohjoismaissa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Yhdessä asiakkaidemme ja monimuotoisten tiimiemme kanssa luomme innovatiivisia ja vastuullisia ratkaisuja, jotka edistävät terveellistä elämää yli sukupolvien. Suomessa toimintamme kattaa rakentamispalvelut sekä asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen. Skanska työllisti vuoden 2021 lopussa 2 167 henkilöä Suomessa.