c

Skanska toteuttaa kuntien ja kaupunkien päällysteurakoita

Lehdistötiedotteet 13.7.2022 7.00 CET

Skanska on aloittanut kaksi uutta tienpäällystysurakkaa Lapin Ely-keskuksen alueella. Lisäksi jatketaan monivuotisten sopimusten mukaisia päällystetöitä eri paikkakunnilla.

Tien asfaltointi

Lapin Ely-keskuksen alueella työkohteita on yhteensä 21, ja ensimmäiset ovat käynnistyneet kesäkuussa. Suurimmat kohteet ovat Mt Tervola-Mellakoski, Kt 80 Kittilä-Sodankylä, Kemijärven sisääntulotiet, Mt 81:n Saarenkylän risteyssilta ja Mt 9523 Norvatien risteysalue. 

Projektit sisältävät monipuolisesti erityyppisiä töitä, muun muassa teiden rakenteiden parantamista sekoitusjyrsinnällä, kantavuuden parantamista teräsverkoin, uudelleen päällystämistä sekä valtatien levennystä Kemijärvellä. Lisäksi kevyen liikenteen väyliä päällystetään paikoittain. 

Lisäksi Skanska jatkaa monivuotisia päällysteurakkasopimuksia seuraavilla paikkakunnilla:

  • Rauma ja Uusikaupunki
  • Varkaus, Leppävirta ja Suonenjoki
  • Liminka
  • Tornio ja Pello
  • Rovaniemi, Sodankylä ja Ranua

Lisätietoja:

Skanska Industrial Solutions Oy, toimitusjohtaja Ville Hirvilammi, puh. 050 411 9676, ville.hirvilammi[at]skanska.fi

Skanska Oy, markkinointi- ja viestintäjohtaja Cristina Rinnetie-Uski, puh. 040 501 9816, cristina.rinnetie-uski[at]skanska.fi

Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Toimimme valituilla kotimarkkina-alueilla Pohjoismaissa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Yhdessä asiakkaidemme ja monimuotoisten tiimiemme kanssa luomme innovatiivisia ja vastuullisia ratkaisuja, jotka edistävät terveellistä elämää yli sukupolvien. Suomessa toimintamme kattaa rakentamispalvelut sekä asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen. Skanska työllisti vuoden 2021 lopussa 2 167 henkilöä Suomessa.