c

Oulunkylän asuinkorttelin uusimman kohteen ennakkomarkkinointi on alkanut

Lehdistötiedotteet 7.3.2022 8.00 CET

Helsingin Oulunkylän Veräjämäkeen nousee Skanskan rakentama kylämäinen kolmen kohteen kortteli. Korttelin toisen kohteen As. Oy Helsingin Kaamoksen ennakkomarkkinointi on alkanut. Rakentaminen käynnistyy keväällä 2022, ja kohteen arvioidaan valmistuvan loppuvuodesta 2023.

Helsingin Kaamoksen ruskeasävytteinen julkisivu

Erinomaisten kulkuyhteyksien äärelle nouseva kyläkortteli sijaitsee Larin Kyöstin polulla, 10 minuutin kävelymatkan päässä Oulunkylän keskustan palveluista. Kantakaupunkiin pääsee Baanaa pitkin pyöräillen, lähijunalla tai Raide-Jokerilla, jonka lähin pysäkki valmistuu aivan Helsingin Kaamoksen viereen.

”Kaamos täydentää korttelin asuntotarjontaa syksyksi 2023 valmistuvan Helsingin Liekin jalanjäljissä. Uudet kodit huippusijainnilla ovat herättäneet kiinnostusta, joten on hienoa, että tämän rakenteilla olevan korttelin seuraava kohde saadaan nopeasti markkinointiin. Varmistamme näin korttelin nopean valmistumisen ja täydennämme Oulunkylän asuntotarjontaa. Luonnonläheisyys ja hyvät ulkoilumahdollisuudet kiinnostavat asunnonostajia nyt kovasti, ja Veräjämäessä molempia on tarjolla palveluista ja sijainnista tinkimättä”, kertoo Skanska Kotien myynti- ja markkinointijohtaja Marja Kuosma.

Nelikerroksiseen Kaamokseen valmistuu yhteensä 60 asuntoa. Asuntoja on tarjolla eri elämäntilanteisiin 24,5 neliön yksiöstä 82 neliön suurempiin neljän huoneen asuntoihin. Lamellitalon viistot kulmat tuovat asuntopohjiin monipuolisia sisustusmahdollisuuksia ja suuret ikkunat reilusti luonnonvaloa. Naapuriyhtiö Helsingin Liekin kanssa jaettavat yhteistilat tarjoavat työskentelyrauhaa etätyöhön ja -opiskeluun. Viihtyisä ja suojaisa sisäpiha korttelin keskellä korostaa alueen puistomaista tunnelmaa.

Helsingin Kaamos tavoittelee Skanskan kaikkien uusien kohteiden lailla RTS-ympäristöluokitusta, joka lisää asumismukavuutta muun muassa puhtaana sisäilmana ja panostuksina pyöräilyyn, sähköautoiluun ja kierrätykseen. Energiatehokkuutta lisäävät katolle asennettavat aurinkopaneelit, joiden tuottamaa puhdasta aurinkosähköä käytetään kiinteistön sähkönkulutukseen.

Lisätietoja:

Skanska Kodit, myynti- ja markkinointijohtaja Marja Kuosma, puh. 040 844 8630, marja.kuosma[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Pilvimaari Heikkinen, puh. 040 519 4787, pilvimaari.heikkinen[at]skanska.fi

Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Toimimme valituilla kotimarkkina-alueilla Pohjoismaissa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Yhdessä asiakkaidemme ja monimuotoisten tiimiemme kanssa luomme innovatiivisia ja vastuullisia ratkaisuja, jotka edistävät terveellistä elämää yli sukupolvien. Suomessa toimintamme kattaa rakentamispalvelut sekä asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen. Skanska työllisti vuoden 2021 lopussa 2 167 henkilöä Suomessa.