c

Oulunkylän ensimmäisen kohteen ennakkomarkkinointi alkaa

Lehdistötiedotteet 28.5.2021 9.00 CET

Helsingin Oulunkylän Veräjämäkeen on tulossa Skanskan rakentama kortteli, johon sijoittuu kolme kohdetta. Ensimmäinen yhtiö on nimeltään As. Oy Helsingin Liekki, ja sen ennakkomarkkinointi on alkanut. Rakentaminen käynnistyy alkusyksystä, ja Helsingin Liekin on arvioitu valmistuvan kesällä 2023.

Helsingin Liekin on arvioitu valmistuvan kesällä 2023.

Seitsemänkerroksiseen Helsingin Liekkiin tulee 74 asuntoa, joiden koot vaihtelevat 31,5 neliön yksiöistä 98 neliön viiden huoneen perheasuntoihin. Yhtiössä on useita yhteistiloja, jotka soveltuvat muun muassa etätyöskentelyyn tai kerhohuonekäyttöön. Lisäksi ylimmässä kerroksessa sijaitsee saunaosasto.

”Helsingin Liekki vastaa hyvin nykyaikaisiin asumisen tarpeisiin, ja esimerkiksi myös kattavat yhteistilat tuovat lisää ulottuvuutta kodin toimintoihin. Kohteen sijainti Maaherrantiellä on erinomainen hyvien ja tulevaisuusuudessa Raide-Jokerin myötä entisestään parantuvien liikenneyhteyksien ja palveluiden lähettyvillä. Veräjämäestä löytyvät myös värikäs lähiluonto sekä hienot ulkoilumaastot, ja läheiselle Pikkukosken rannalle pyöräilee hetkessä. Perinteikäs alue kehittyy edelleen, ja on hienoa olla mukana rakentamassa uutta Oulunkylää”, kertoo Skanska Kotien myynti- ja markkinointijohtaja Marja Kuosma

Helsingin Liekille tavoitellaan RTS-ympäristöluokitusta, mikä lisää myös asumismukavuutta. Asuntojen vesikiertoinen lattialämmitys mahdollistaa isompien ikkunoiden asentamisen, ja lisäksi parvekkeellisissa asunnoissa on ilmanlämpöpumpun varaus. Katolle tulevat aurinkopaneelit kattavat osan kiinteistösähköstä, ja talon energialuokka on A. Kortteliin on tulossa myös yhteiskäyttöautoja, ja autohallin paikoilla onnistuu sähköauton lataus. Pyöräilyyn mukavuutta tuo huolto- ja pesupiste.

Helsingin Liekin ensimmäisen kerroksen asunnoissa on lasitetut ja puulaudoitetut terassit, ja sisäpihalle avautuvissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Osassa asunnoista on parvekkeiden sijaan viherhuoneet. Helsingin Liekin ylimmistä kerroksista avautuvat hienot näkymät kaikkiin ilmansuuntiin, ja korttelin keskelle muodostuu puistomainen piha-alue. Ensimmäiseen kerrokseen tulee myös liiketiloja, jotka lisäävät lähipalveluita.

Lisätietoja:

Skanska Kodit, myynti- ja markkinointijohtaja Marja Kuosma, puh. 040 844 8630, marja.kuosma[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestinnän asiantuntija Pilvimaari Heikkinen, puh. 040 519 4787, pilvimaari.heikkinen[at]skanska.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy -konserni työllisti vuoden 2020 lopussa 2 177 henkilöä Suomessa.