c

Tuusulan Tähtipolku esitellään Asuntomessuilla – BoKlok-kohteen ovat kehittäneet yhteistyössä Skanska ja IKEA

Lehdistötiedotteet 4.6.2020 9.30 CET

Asuntomessut 2020 järjestetään 3.–30.8.Tuusulan Rykmentinpuistossa. Skanska ja IKEA ovat yhteistyössä kehittäneet BoKlok-konseptin, jonka koteihin on mahdollisuus tutustua Tuusulassa.

As. Oy Tuusulan Tähtipolun visualisointi

Viihtyisään korttelipihaan uudelle Rykmentinpuiston asuinalueelle rakennetaan 32 BoKlok-kotia. As. Oy Tuusulan Tähtipolku on kaksikerroksisten pienkerrostalojen muodostama suojaisa kortteli, jonka sisäpihalta löytyy vehreä pihapiiri pihasaunoineen. Puutalokortteli tarjoaa tiivistä ja ympäristötehokasta asumista, jossa yhdistyvät kerrostalo- ja pientaloasumisen parhaat puolet.

”BoKlok-kodit sopivat hyvin Rykmentinpuiston messualueelle osaksi monimuotoista ja viihtyisää asuinympäristöä. Korttelipiha luo puitteet yhteisöllisyydelle esimerkiksi viljelypalstoja hyödyntämällä. Yhteisessä monitoimitilassa voi vaikka tehdä etätöitä. Pihasauna on valinta sekä ekologisemman että kohtuuhintaisemman asumisen puolesta, koska asuinneliöt voidaan pitää napakoina”, kertoo BoKlokin Suomen maajohtaja Kati Valtonen.

Asuntomessut-kohteesta Tuusulan Tähtipolusta löytyy koteja yksiöstä tilaviin neljän huoneen perheasuntoihin. Asuntomessuilla esitellään lapsiperheelle suunniteltu 74,5 neliön koti, jossa on kolme makuuhuonetta, tilava olohuone ja avokeittiö sekä kylpyhuone.

”Asunto on sisustettu IKEA-tuotteilla skandinaavisen raikkaaksi lapsiperheen kodiksi, jossa leikitellään rohkeasti väreillä. Haluamme tarjota inspiraatiota kodinsisustukseen ja auttaa asiakkaitamme tekemään kestäviä arjen valintoja. Kohteen keittiössä on muun muassa käytetty KUNGSBACKA-ovia, jotka on valmistettu kierrätetystä puusta ja päällystetty PET-muovipulloista valmistetulla kalvolla”, kertoo IKEA Suomen aluejohtaja Joanna Karainen.

BoKlok on konsepti, jonka ovat kehittäneet yhteistyössä Skanska ja IKEA. Siinä yhdistyvät ympäristötehokkuus, hyvä asuminen ja kohtuulliset asumiskustannukset. Suomessa BoKlok on ottanut hyvin paikkansa pääkaupunkiseudulla, jossa jatkuva tarve kohtuuhintaiselle asumiselle kasvaa. BoKlok-koteja on valmistunut viime vuosina muun muassa Keravalle, Vantaalle, Espooseen ja Helsinkiin.

Lisätietoja:

BoKlok Suomi, maajohtaja Kati Valtonen, puh. 040 725 1614, kati.valtonen[at]boklok.fi

BoKlok Suomi, markkinointi- ja viestintävastaava Sari Perento puh. 040 5616 728, sari.perento[at]boklok.fi

IKEA Viestintä, puh. 040 451 7856, pr.finland[at]IKEA.com

BoKlok on erilainen asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet yhteistyössä Skanska ja IKEA. Yhdessä rakennamme fiksuja koteja ihmisille, jotka haluavat asua hyvin omassa kodissaan niin, että rahaa riittää vielä muuhunkin.

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy -konserni työllisti vuoden 2019 lopussa 2 179 henkilöä Suomessa.

IKEA-visio on luoda parempi arki mahdollisimman monille ihmisille. Visiomme ja liikeideamme mukaisesti tarjoamme kauniisti muotoiltuja, toiminnallisia, edullisia ja laadukkaita kodinsisustustuotteita, jotka on valmistettu kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. IKEA perustettiin Ruotsissa vuonna 1943. IKEA Suomi on osa Ingka-konsernia. Suomessa on viisi IKEA-tavarataloa: Espoossa, Vantaalla, Raisiossa, Tampereella ja Kuopiossa sekä lisäksi IKEA-lähipiste Jyväskylässä.