c

Oulun Heinäpäähän avataan syksyllä 2019 uusi Sale-lähikauppa Oulun Puistolinnan alakertaan

Lehdistötiedotteet 29.3.2019 11.50 CET

Skanskan asuntokortteliin Oulun keskustaan Kyösti Kallion puistoalueen kulmille ja kävelymatkan päähän Rotuaarilta avataan syksyllä 2019 uusi Sale-lähikauppa.

Uusi Sale sijoittuu Skanskan As. Oy Oulun Puistolinnan alakertaan. ”Sale-myymälä palvelee lähialueen asukkaita nopeana ostopaikkana, joka osaltaan lisää asumisen helppoutta. Pitkät aukiolot mahdollistivat kaupassakäynnin sovittamisen moneen elämäntilanteeseen. Myymälän suunnittelussa on otettu huomioon energiatehokkuus ja ympäristönäkökohdat”, kertoo toimialajohtaja Mikko Polso Osuuskauppa Arinasta.

Oulun Heinäpään alueelle ollaan kaavoittamassa täydennysrakentamista, joten myös kaupan palveluille on kasvavaa tarvetta.

”Modernissa kaupunkiasumisessa houkuttelevat helppous, mukavuus ja palvelujen saavutettavuus. Asiakkaamme ovat toivoneet lähikauppaa, ja on hienoa saada nyt Sale-lähikaupan palvelut Puistolinnan alakertaan. Lisäksi Oulun ydinkeskustan muut palvelut ovat vain alle kilometrin päässä”, sanoo Skanska Kotien myynti- ja markkinointijohtaja Marja Kuosma.

Syksyllä 2019 valmistuvan Oulun Puistolinnan kanssa samassa pihapiirissä sijaitsee jo aiemmin valmistunut alueen katseenkääntäjä, pyöreä tornitalo Puistovahti. Kahdessa yhtiössä on yhteensä 154 uutta kotia.

Lisätietoja:

Skanska Kodit, myynti- ja markkinointijohtaja Marja Kuosma, puh. 040 844 8630 marja.kuosma[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela[at]skanska.fi

Osuuskauppa Arina, toimialajohtaja Mikko Polso, mikko.polso[at]sok.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy -konserni työllisti vuoden 2018 lopussa 2 152 henkilöä Suomessa.