c

Luminaryn ensimmäiset asukkaat jouluksi kotiin – Tampereelle uusia palveluita tornitalon katutasoon

Lehdistötiedotteet 13.12.2018 7.00 CET

Odotettu maamerkki ja Tampereen korkein asuinrakennus Luminary valmistuu hyvissä ajoin jouluksi, ja ensimmäiset asukkaat muuttivat taloon jo 27. marraskuuta. Luminaryn valmistuessa katutasoon avautuvat myös tornitalon ensimmäiset liiketilat ja aulatilat palveluineen.

Luminary-asuntokohteen alakertaan on jo avautunut kahvila, ja torniosan asukkaat muuttavat sisään 13.12. alkaen.

Matalamman, 7-kerroksisen As. Oy Tampereen Luminary I:n muuttopäivä oli 27.11.2018 ja 21-kerroksisen torniosan, As. Oy Tampereen Luminary II:n muuttopäivä on 13.12.2018.

”Luminary on Tampereen korkein asuinrakennus ja edustaa uudenlaista kaupunkiasumisen palvelukokonaisuutta. Luminaryn palveluntarjonta asukkaille sisältää muun muassa sisäisen wlan-verkon, yhteiskäyttöauton ja Smartpost-pakettinoutopisteen. Rakennuksen alakertaan on suunniteltu liiketiloja, joihin ensimmäisenä ovensa avasi Bistro-Café Hygge”, kertoo Skanska Kotien yksikönjohtaja Toni Tuomola.

”Hygge takaa nimensä mukaisesti asiakkailleen hyvää ja kiireetöntä oloa. Bistro-cafén kotimaisten lähiherkkujen lisäksi Hyggen kokous- ja juhlatilat kestitsevät niin yksityistilaisuuksia kuin yritysten ja yhdistysten tapahtumia. Hygge tarjoaa myös nykyajan talonmiespalvelua: aulapalvelumme on Luminaryn asukkaiden ja kaikkien kaupunkilaisten käytössä. Helpotamme arkea tarjoamalla esimerkiksi siivousapua, pesulapalveluita, ja koiran ulkoiluttamista”, kertoo Satu Harju Hyggestä.

Luminaryn liiketiloista on vuokrattu jo yli puolet, ja seuraavaksi alakertaan avaa sushiravintola Itsudemo vuoden 2019 alussa.

Keskusta-asumisessa korostuu palveluiden lisäksi myös sujuva joukkoliikenne. Ratikkapysäkki valmistuu sadan metrin päähän ja rautatieasemalle kävelee minuutissa.

”Laadukas ja helppo keskusta-asuminen selvästi kiinnostaa ja Luminaryn asunnoista 162 on jo myyty. Muutamia asuntoja on vielä vapaana, mutta kyllä pian viimeisiä viedään”, Tuomola sanoo.

Luminaryn asuntomarkkinointisivusto: http://www.skanska.fi/luminary

Lisätietoja:

Skanska Talonrakennus Oy, yksikönjohtaja Toni Tuomola, puh. 040 754 3045, toni.tuomola[at]skanska.fi

Bistro-Café Hygge, titteli Satu Harju, puh. 050 567 9812, satukharju[at]gmail.com

Skanska Oy, markkinointi- ja viestintäjohtaja Cristina Rinnetie-Uski, puh. 040 501 9816, cristina.rinnetie-uski[at]skanska.fi