c

Skanskalta 38 uutta kaupunkiasuntoa Jyväskylän Lutakkoon

Lehdistötiedotteet 24.10.2018 9.00 CET

Lutakonaukion reunalle osoitteeseen Uno Savolan katu 19 valmistuva As. Oy Jyväskylän Nuotti on Jyväskylän keskeisimmän kaupunkikorttelin uusin tulokas. Kohde sijaitsee aivan Jyväsjärven tuntumassa, Lutakon keskustanpuoleisella reunalla.

Jyväskylän Nuotti rakennetaan Jyväsjärven rannalle Lutakonaukion laidalle.

”Omalle tontille rakentuva 8-kerroksinen Jyväskylän Nuotti yhdistää kulttuurin, kaupunkielämän ja Jyväsjärven vehreyden kasvavan kaupungin paraatipaikalla. Rakentaminen alkaa joulukuussa 2018 ja uudet kodit valmistuvat keväällä 2020”, kertoo Skanska Kotien myynti- ja markkinointijohtaja Marja Kuosma.

Nuotissa on 38 kotia, joiden koot vaihtelevat 28,5 neliön yksiöistä avariin neliöihin. Kaksi suurinta 108,5 neliön asuntoa hulppeine parvekkeineen sijaitsevat talon kahdeksannessa kerroksessa. Näkymät lasitetuilta parvekkeilta antavat Lutankonaukion suuntaan.

”Skanska on toteuttanut Lutakon alueelle vaiheittain kaiken kaikkiaan yli 1 100 asuntoa tällä hetkellä rakenteilla olevat asunnot mukaan lukien. Kohteet ovat olleet haluttuja ja siksi onkin hienoa voida tarjota vetovoimaiselta alueelta uusia koteja. Nuotti on jatkoa kortteliin, jossa sijaitsevat jo valmistuneet tai rakenteilla olevat Libretto, Soolo, Sonaatti ja Menuetti. Kortteliin valmistuu myös asukkaiden yhteinen vehreä yhteispiha”, Kuosma kertoo.

Taloyhtiössä on 23 erillisinä osakkeina myytävää autopaikkaa, jotka sijaitsevat korttelin pihakannen alla sijaitsevassa yhteisessä autohallissa.

Jyväskylän keskustan palvelut, liikkeet ja kulttuuritarjonta avautuvat viereisen ylikulkusillan toisella puolella ja viereinen juna- ja linja-autoasema takaavat asukkaille sujuvat kulkuyhteydet.

Lisätietoja:

Skanska Kodit, myynti- ja markkinointijohtaja Marja Kuosma, puh. 040 844 8630, marja.kuosma[at]skanska.fi

Skanska Kodit, projektipäällikkö Seppo Koponen, puh. 040 835 2858, seppo.koponen[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela[at]skanska.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy -konserni työllisti vuoden 2017 lopussa 2 086 henkilöä Suomessa.