c

Skanska rakentaa Ilmariselle vuokra-asuntoja Vuosaareen

Lehdistötiedotteet 27.9.2018 8.50 CET

Skanska ja Ilmarinen ovat sopineet vuokra-asuntojen rakentamisesta Helsingin Vuosaareen Mustalahdentielle.

Havainnekuva Mustalahdentie 3:n asuntohankkeesta

Kokonaisuuteen kuuluu kaiken kaikkiaan kolme kerrostaloa, joista ensimmäisestä on nyt solmittu urakkasopimus.

Nyt rakennettavassa osittain viisi- ja osittain seitsenkerroksisessa talossa on 47 asuntoa. Joukossa on kaikenkokoisia koteja yksiöistä kolmioihin. Rakennus valmistuu alkuvuoden 2020 aikana.

”Kyseessä on täydennysrakentamishanke, eli asunnot tulevat muuten valmiiksi rakennetulle alueelle. Läheisyydessä on Kangaslampi ja sitä ympäröivä puisto, jossa sijaitsee leikkipaikka lapsille. Palvelut ovat aivan vieressä, ja lisäksi lyhyen matkan päässä sijaitsee Mustavuoren laaja virkistysalue, joka sopii erinomaisesti ulkoiluun”, kertoo Ilmarisen rakennuttajapäällikkö Niina Rajakoski.

Lisätietoja:

Skanska Talonrakennus Oy, tulosyksikön johtaja Jussi Sainomaa, puh. 040 356 0956, jussi.sainomaa[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela[at]skanska.fi

Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen, rakennuttajapäällikkö Niina Rajakoski, puh. 050 574 7491, niina.rajakoski[at]ilmarinen.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy -konserni työllisti vuoden 2017 lopussa 2 086 henkilöä Suomessa.

Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että sen asiakkaat saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Ilmarinen edistää parempaa työelämää ja näin auttaa asiakkaitaan menestymään. Kaikkiaan Ilmarinen vastaa lähes 1,1 miljoonaan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on yli 46 miljardin euron sijoitusvarallisuus.