c

Härmälänrannan asunnot myyvät hyvin – Skanskalta tulossa uutta tarjontaa

Lehdistötiedotteet 15.8.2018 7.00 CET

Tampereen Härmälänrannassa asuntokauppa käy vilkkaana. Skanska tuo jälleen ennakkomarkkinointiin alueelle uusia koteja.

Tampereen Härmälänrannan Ludvigin alempien kerrosten julkisivut ovat tummaa tiiltä, ylemmät kerrokset puolestaan vaaleat.

”Rakenteilla olevissa asuntokohteissamme on jonkin verran vapaita asuntoja jäljellä, mutta aikaisemmin valmistuneissa ei yhtään. Härmälänrannan Pilotista, jossa sisäänmuutto oli aivan hiljattain, on suurin osa asunnoista jo myyty”, kertoo projektipäällikkö Kristiina Helenius Skanska Kodeista.   

Pilotin kanssa samaan kortteliin valmistuvan Ludvigin sekä muiden korttelin asuinrakennusten väliin jää yhteinen korttelipiha, jonne on valmistunut asukkaiden yhteinen korttelitalo. Korttelitalosta löytyy kaksi pihasaunaa, pesula, kuivaushuone, tupa jota voi vuokrata esimerkiksi pienien juhlien pitämiseen tai kokousten järjestämiseen sekä verstas, jossa onnistuvat erilaiset nikkarointityöt omilla työkaluilla. Pihalla on myös leikkipaikkoja.

”Pihasauna alkaa olla yhä toivotumpi ratkaisu, sillä asukkaat haluavat käyttää asunnossaan neliöitään johonkin muuhun kuin saunomiseen”, sanoo Helenius. Saunan lisäksi yhteiskäyttöön tulee myös auto, joka sijoitetaan maanalaiseen pysäköintihalliin ja on asukkaiden varattavissa mobiilisovelluksen kautta.

Pysäköintihallissa on ennakoitu kunnolla autokannan muuttumista, sillä jokaisella hallipaikalla on mahdollisuus sähköauton hitaaseen, esimerkiksi yön yli tapahtuvaan lataamiseen.

Osoitteessa Niilo Härmälän katu 7 sijaitsevassa seitsenkerroksisessa Härmälänrannan Ludvigissa on 54 uutta kotia. Julkisivua elävöittää tumman ja vaalean värisävyn kontrasti. Helenius arvioi, että rakentaminen käynnistyy loppuvuodesta 2018 ja Ludvig valmistuu marraskuussa 2019.

Lähikauppaan on Ludvigista vain noin parinsadan metrin matka, ja bussipysäkki tulee aivan talon viereen. Lähellä sijaitsevat myös venesatama, Härmälänsaaren ulkoilualue ja tenniskenttä. Pyhäjärven rantareitin varrelle on myöhemmin tulossa myös rantasauna, uimaranta ja uusia puistoalueita. Rantapuistojen läpi kulkevia ja rantoja myötäileviä ulkoiluväyliä pitkin Härmälänrannasta on helppo liikkua kävellen ja polkupyörällä aina Hatanpään Kartanolle, arboretumiin ja edelleen keskustaan asti.

Lisätietoja:

Skanska Kodit, projektipäällikkö Kristiina Helenius, puh. 046 923 7323, kristiina.helenius[at]skanska.fi

Skanska Oy, markkinointi- ja viestintäjohtaja Cristina Rinnetie-Uski, puh. 040 501 9816, cristina.rinnetie-uski[at]skanska.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy -konserni työllisti vuoden 2017 lopussa 2 086 henkilöä Suomessa.