c

BoKlok-puutalokoteja tulossa Vantaan Hämeenkylään

Lehdistötiedotteet 8.5.2018 14.00 CET

Vantaan Hämeenkylässä käynnistyy uuden BoKlok-hankkeen ennakkomarkkinointi: As. Oy Vantaan Vaahterakumpuun nousee 36 BoKlok-kotia viihtyisään pihapiiriin lähelle arjen palveluita.

BoKlok Vantaan Vaahterakumpu

Osoitteeseen Ainonkuja 11 valmistuu yhteensä kuusi kaksikerroksista puukerrostaloa omalle tontille. Rakentamisen suunnitellaan käynnistyvän kesällä 2018, jolloin kodit ovat muuttovalmiita keväällä 2019. Vaahterakumpuun tulee kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen perheasuntoja. Kaksioiden koko on 44,5 neliötä, kolmioiden 58,5, neliötä ja neljän huoneen asuntojen 72 neliötä.

BoKlok-konseptin mukaisesti myös Vaahterakummun asunnoista on tehty niin kohtuuhintaisia kuin mahdollista. ”Kaksion saa edullisimmillaan velattomaan hintaan 176 900 eurolla, kolmion 225 600 eurolla ja neljän huoneen asunnon 268 700 eurolla”, kertoo BoKlokin Suomen maajohtaja Susanna Sucksdorff.

BoKlok on ottanut hyvin paikkansa pääkaupunkiseudulla, jossa jatkuva tarve kohtuuhintaiselle asumiselle kasvaa. Konsepti on saanut jalansijaa erityisesti Vantaalla, jonne BoKlok-koteja on aiemmin valmistunut esimerkiksi Ilolaan ja Kivistöön.

Nyt ennakkomarkkinointiin tuleva Vaahterakumpu istuu hyvin Hämeenkylän pientalopainotteiselle asuinalueelle. Alueelta löytyy kattavat peruspalvelut ja liikenneyhteydet ovat sujuvat, sillä lähellä kulkee Vihdintie sekä Kehä III.

BoKlok-konseptin ovat kehittäneet yhteistyössä Skanska ja IKEA 1990-luvun puolivälissä. Konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuulliset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. Suomessa BoKlok-konseptiin kuuluu se, että taloyhtiön pihapiirissä on yhteinen sauna sekä mahdollisuus viljelyyn. Ensimmäiset BoKlok-kodit rakennettiin Etelä-Ruotsiin vuonna 1997, ja tähän mennessä Ruotsissa on jo yli 8 000 BoKlok-kotia.

Lue lisää Vantaan Vaahterakummusta

Lue lisää BoKlok-konseptista

 

Lisätietoja:

BoKlok, Suomen maajohtaja Susanna Sucksdorff, puh. 050 576 7700, susanna.sucksdorff[at]skanska.fi

Skanska Oy, markkinointi- ja viestintäjohtaja Cristina Rinnetie-Uski, puh. 040 501 9816, cristina.rinnetie-uski[at]skanska.fi

 

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy -konserni työllisti vuoden 2017 lopussa 2 086 henkilöä Suomessa.