c

Skanska käynnistänyt uusien kotien ennakkomarkkinoinnin Tuusulanjärven rantamaisemiin Järvenpäähän

Lehdistötiedotteet 12.12.2017 8.00 CET

Seitsenkerroksiseen As. Oy Järvenpään Ainonrantaan tulee 31 asuntoa. Urheilukadun varrelle sijoittuvien asuntojen rakentaminen käynnistyy arviolta keväällä 2018, ja hanke valmistuu syksyllä 2019.

Järvenpään Ainonrannan kotien parvekkeet avautuvat Tuusulanjärven suuntaan.

 

Ainonrannan asuntojen parvekkeet avautuvat rantapuistoon päin. Rakennuksen eteläisessä julkisivussa on punasävyinen tehoste, joka tekee alueesta tunnistettavan, mutta muuten rakennus on ilmeeltään vaaleansävyinen. Vieressä sijaitsevan Sibeliuksenväylän liikenne on otettu huomioon parvekelasituksen äänieristyksessä.

Asuntojen koot vaihtelevat 30 neliön yksiöistä 101 neliön asuntoon. Säilytystilojen riittävyyteen on kiinnitetty asuntojen suunnittelussa huomiota, ja asuntoihin kuuluvat myös yhtiön ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat tilavat irtaimistovarastot.

”Ainonrannan asunnot ovat saaneet hyvän vastaanoton, mistä kertoo se, että monet ovat tehneet varauksensa ripeästi heti ennakkomarkkinoinnin käynnistyttyä”, kertoo projektipäällikkö Juha Laaksonen Skanska Kodeista.

Skanskan aikaisempi asuntohanke Järvenpäässä, tornitalo Järvenpään Tupalankulma, on juuri valmistunut. Asukkaat muuttivat uusiin koteihinsa marraskuun lopussa. Torniosasta ja matalammasta osasta koostuvan Järvenpään Tupalankulman 138 asuntoa on muutamaa lukuun ottamatta myyty, ja kiinnostus niitä kohtaan on ollut alusta lähtien erittäin vilkasta.

”Monille sijainti aivan Tuusulanjärven alueen ulkoilumahdollisuuksien ja toisaalta Järvenpään palvelujen äärellä on ollut ratkaiseva syy kodin ostamiseen juuri Tupalankulmasta. Myös korkealla sijaitsevien kotien avarat ja valoisat näkymät innostavat”, jatkaa Laaksonen.

Lisätietoja:

Skanska Kodit, projektipäällikkö Juha Laaksonen, puh. 040 703 7423, juha.laaksonen[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela[at]skanska.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2016 oli noin 946 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 018.