c

Jan Elfving Skanska Oy:n johtoryhmään

Lehdistötiedotteet 27.11.2017 8.00 CET

Jan Elfving on nimitetty 1.1.2018 alkaen johtajaksi Skanska Oy:hyn vastuualueenaan toiminnan tehokkuus (Senior Vice President, Operational Efficiency) ja samalla Skanska Oy:n johtoryhmän jäseneksi. Jan Elfvingin vastuulla ovat tuottavuuden kehittäminen, digitalisaatio, tietohallinto ja riskienhallinta.

Jan Elfving on työskennellyt kaksi viime vuotta Skanskan Ison-Britannian yksikön palveluksessa vesihuollon Thames Water -allianssiprojektissa.

Elfving on työskennellyt kaksi viime vuotta Skanskan Ison-Britannian yksikön palveluksessa vesihuollon Thames Water -allianssiprojektissa vastuualueenaan alihankintaverkoston integrointi allianssiin. Sitä ennen hän vastasi Skanskan pohjoismaisesta hankintayksikӧstä.

Skanska Oy:n johtoryhmän kokoonpano on 1.1.2018 alkaen seuraava: Skanska Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Särkilahti, talousjohtaja Timo Holopainen, toimialajohtajat Jarkko Muurimäki, Jukka Hörkkö, Tiina Koppinen ja Ari Huovila, henkilöstöjohtaja Kirsi Mettälä sekä Jan Elfving.

Lisätietoja:

Skanska Oy, henkilöstöjohtaja Kirsi Mettälä, puh. 040 504 4855, kirsi.mettala[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela[at]skanska.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2016 oli noin 946 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 018.