c

Kauppakeskus Seppä avaa ovensa 26.10.

Lehdistötiedotteet 25.10.2017 9.00 CET

Kauppakeskus Sepän odotetut avajaiset koittavat torstaina 26.10. klo 8.00 alkaen, ja keskisuomalaiset pääsevät nauttimaan palveluiden laajasta valikoimasta.

Kauppakeskus Seppä avataan Jyväskylän seppälän alueella 26.10. klo 8:00. Avajaiset kestävät koko loppuviikon.

Skanska on luovuttanut kauppakeskuksen omistajalle LähiTapiolalle. “Olemme pitkään kehittäneet Kauppakeskus Sepän hanketta ja kaupallista konseptia. Kehitystyö on vienyt kaiken kaikkiaan noin vuosikymmenen kaavamuutoksineen sekä sijoittajien ja vuokralaisten kanssa käytyine neuvotteluineen. Voimme hyvällä syyllä sanoa, että lopputulos on onnistunut”, toteaa toimialajohtaja Tiina Koppinen Skanskasta.

”Kauppakeskus sopii Jyväskylän ja Keski-Suomen markkinaan ja tuo sinne tuttujen toimijoiden lisäksi tarjontaa, jollaista alueella ei ole aikaisemmin ollut. Keskuksella on myös kirkkaine väreineen ja viihtyisine oleskelualueineen omanlaisensa ilme, joka erottuu edukseen monien suomalaisten kauppakeskusten joukosta”, Koppinen luonnehtii.

Kauppakeskuksen omistaja LähiTapiola kokee Jyväskylän kehittyväksi kaupungiksi ja haluaa olla kehityksessä vahvasti mukana. “Sepän myötä kaupungin ja koko maakunnan asukkaille voidaan tarjota parempia palveluita. Sijainniltaan kauppakeskus onkin mainiolla paikalla ja sinne on helppo saapua eri osista Keski-Suomea”, toteaa LähiTapiolan kiinteistösijoitusjohtaja Vesa Eskoli.

Vastikään lokakuun alkupuolella uudessa pestissään kauppakeskuspäällikkönä aloittanut Mikko Seppälä sai vauhdikkaan aloituksen uuteen rooliinsa. Mikko toimii Ovenia Groupiin kuuluvan Realprojekti Oy:n palveluksessa. Realprojekti on kauppakeskusten johtamiseen ja kiinteistökehittämiseen erikoistunut yritys, jonka johtamisvastuulla on Sepän lisäksi 18 muuta kauppakeskusta Suomessa.

Vankka ammattitaito ja osaaminen takaavat sen, että kauppakeskus on varmoissa käsissä. “Hyvissä tunnelmissa ja luottavaisin mielin voin lähteä mukaan, kun pohjatyö on valmisteltu hyvin”, kertoo Seppälä.

Avajaiset vilkastuttavat Seppälän aluetta loppuviikon

Seppä tuo mukanaan lisää tarjontaa muun muassa Jyväskylän sisustusliikkeiden valikoimaan: kauppakeskuksessa avaa ovensa Suomessa suhteellisen uusi tulokas Monterol Casa. Jyväskylän ravintolavalikoimaan tulee lisää vaihtelua, sillä kauppakeskuksen tarjontaan kuuluu kaupungin monipuolisin ravintolakatu.

Seppä monipuolistaa palveluiden tarjonnan ja yhteistyössä Osuuskauppa Keskimaan Prisman kanssa tuo mukanaan helppoutta ja mukavuutta arjen asiointiin.

Sepän avajaisiin odotetaan 35 000 kävijää. Avajaisviikonlopun ohjelmassa on tiedossa lasten puuhapisteitä, arvontoja, yllätyskassien jakoa, esiintyviä artisteja ja julkkisjuontajia. Sepässä esiintyvät myös nuorten suosikki Isac Elliot Duo sekä Duudsonit. Tarkemman ohjelman löydät kauppakeskus Sepän nettisivuilta osoitteesta www.kauppakeskusseppa.fi.

Omalla autolla tulijoille Sepän lämpimästä parkkihallista löytyy 600 pysäköintipaikkaa. Pyöräilijöille on tarjolla 110 paikan pyöräparkki. Linkit 20 ja 25 kulkevat kauppakeskuksen vierestä.

Jyväskylän Seppälän alueella sijaitseva kauppakeskus Seppä on moderni muodin ja erikoiskaupan keskus. Seppä yhdessä jo toiminnassa olevan Prisman kanssa muodostaa Keski-Suomen suurimman ja vetovoimaisimman kaupallisen keskittymän.

www.kauppakeskusseppa.fi

Lisätietoja:

Skanska Oy, projektijohtaja Kalle Jokela, puh. 050 571 8688, kalle.jokela[at]skanska.fi

Skanska Talonrakennus Oy, yksikönjohtaja Jorma Mustakangas, puh. 0400 672 617, jorma.mustakangas[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela[at]skanska.fi

Kauppakeskus Seppä, kauppakeskuspäällikkö Mikko Seppälä, puh. 044 723 8832, mikko.seppala[at]realprojekti.fi

LähiTapiola, kiinteistöpäällikkö Jussi Roine, puh. 0400 680 116, jussi.roine[at]lahitapiola.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2016 oli noin 946 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 018.