c

Skanska Asfaltti Oy:n uusi nimi on Skanska Industrial Solutions Oy

Lehdistötiedotteet 16.10.2017 13.15 CET

Skanska Industrial Solutions Oy, aiemmin Skanska Asfaltti Oy, on osa Skanskan pohjoismaista asfaltointiyksikköä, joka tarjoaa asfalttialan palveluita ja tuotteita.

”Uusi nimi Skanska Industrial Solutions avaa kattavammin tarjontaamme: toimitamme asiakkaillemme kokonaisratkaisuja asfalttipäällysteen, kiviainesten ja tiemerkintöjen saralla”, sanoo Skanska Industrial Solutions Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Karinen.

Skanska Industrial Solutions toimittaa korkealaatuista, pitkälti kierrätetyistä materiaaleista valmistettua asfalttia ja pitää tieverkostot luotettavasti päällystettyinä. Palvelutarjontaan kuuluvat myös kiviainekset rakentamisen eri kohteisiin sekä tiemerkintöjen teko maalilla ja massalla.

Ruotsissa Skanska Asfalt och Betong Ab ja Norjassa Skanska Asfalt A/S käyttävät myös nimeä Skanska Industrial Solutions.

Skanska Industrial Solutions Oy on Skanska Oy -konsernin tytäryhtiö, mutta Skanska raportoi sen tulosluvut osana Skanskan pohjoismaista asfaltointiyksikköä, joka on osa Skanska Ruotsi -liiketoimintayksikköä.

Lisätietoja:

Skanska Industrial Solutions Oy, toimitusjohtaja Jyrki Karinen, puh. 0400 961 572, jyrki.karinen[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela[at]skanska.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2016 oli noin 946 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 018.