c

Skanskalta uusia asuntoja Vantaan Kivistöön

Lehdistötiedotteet 3.7.2017 7.00 CET

Skanska on tuonut ennakkomarkkinointiin uusia koteja Vantaan Kivistössä. As. Oy Vantaan Molskottiin rakennetaan 68 uutta kotia napakasta 28 neliön yksiöstä 70 neliön saunalliseen kolmioon.

Havainnekuva Vantaan Molskotista pihan puolelta

Rakennustöiden on suunniteltu alkavan syksyllä 2017, jolloin kodit ovat muuttovalmiita kevättalvella 2019.

”Molskottiin on suunniteltu avaria ja valoisia koteja ja asumisen arjessa tehokkaasti toimivat pohjaratkaisut. Keittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen avaran ja viihtyisän tilan. Lisäksi valittavana on muutama koti, jossa on erillinen keittiö”, kertoo Skanska Kotien myynti- ja markkinointijohtaja Marja Kuosma.

”Pihasuunnittelun ydin on suojaisa ja turvallinen sisäpiha. Alimman kerroksen kodeissa on aidatut pihaterassit ja ylemmissä kerroksissa lasitetut parvekkeet. Pienimmissä yksiöissä on kätevä ranskalainen parveke. Vain isoimmissa asunnoissa on oma sauna, mutta talossa on kaksi yhteissaunaa”, sanoo Kuosma.

Autoille on varattu 26 myytävää autopaikkaa viereisestä pysäköintitalosta.

Rakennuksen alakertaan tulee myös kaksi myytävää liiketilaa, jotka sopivat esim. myymälä- tai toimistokäyttöön.

Nimi Molskotti on tullut alueen kiviteemasta. Molskotti tarkoittaa esimurskattua kalliota.

Molskotti sijaitsee hyvällä paikalla lyhyen kävelymatkan päässä sekä juna-asemalta että suunnitteilla olevasta kauppakeskuksesta. Junamatka Helsingin keskustaan kestää alle puoli tuntia. Alue tarjoaa hyvät liikenneyhteydet ja samalla luonnonläheisen asuinympäristön ominaisuudet. Laajat pyöräilyverkostot ja erinomaiset junayhteydet tarjoavat ekologisen ja nopean vaihtoehdon liikkumiselle.

Kivistö on yksi nopeimmin kasvavista ja kehittyvistä keskuksista pääkaupunkiseudulla. Sen sijainti on erinomainen: pääväylien läheisyydessä ja Kehäradan vieressä. Kivistöön on rakentumassa kaupunkimainen keskusta suunnitteilla olevine kauppakeskuksineen.

Skanska Kotien ensimmäinen hanke Kivistössä oli As. Oy Vantaan Stella, joka valmistui syksyllä 2016. Parhaillaan on rakenteilla As. Oy Vantaan Vespa. Skanska rakentaa Kivistössä uusia koteja myös LähiTapiolan omistukseen.

Lisätietoja:

Skanska Kodit, myynti- ja markkinointijohtaja Marja Kuosma, puh. 040 844 863, marja.kuosma[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela[at]skanska.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2016 oli noin 946 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 018.