c

Espoon Niittymaan Liberti-korttelin rakentaminen jatkuu

Lehdistötiedotteet 4.5.2017 7.50 CET

Espoon Tapiolan vieressä sijaitsevalla Niittymaalla jatkuu Liberti-korttelin rakentaminen. As. Oy Espoon Jami on asuinkorttelin uusin tulokas. Espoon Jamin ennakkomarkkinointi on alkanut ja rakentamisen arvioidaan alkavan elokuussa 2017, jolloin uudet kodit ovat muuttovalmiita joulukuussa 2018.

Espoon Jami

Yhtiön kahdesta talosta toinen sijoittuu korttelin puistomaisen sisäpihan puolelle ja toinen Niittytaipaleen varteen. ”Liberti-kortteliin aikaisemmin toteutettujen asuntohankkeidemme myynti on sujunut vilkkaasti, ja odotamme saman jatkuvan myös Jamin kohdalla”, kertoo projektipäällikkö Anu Åkerman Skanska Kodeista.

Jamin asuntovalikoimasta löytyy vaihtoehtoja monenlaisiin asumisen toiveisiin, 27 neliön yksiöistä 109 neliön 4–5 huoneen kotiin. Jokaisen kodin keskipisteenä on avara tila, jossa yhdistyvät olohuone, ruokailutila ja keittiö. Lisäneliöiden tuntua antaa lasitettu parveke tai asuntoterassi. Osaan Jamin kodeista on asennettu kätevät Elfa-säilytysjärjestelmät. Lisäksi löytyy asuntoja, joissa on tilava vaatehuone. Talossa on lisäksi myynnissä erillisiä varastoja.

Liberti-kortteli on yksi Niittymaan alueen kiinnostavimmista asuinkortteleista. Ilmeeltään virkistävä kokonaisuus edustaa asumista, jossa korostuvat tasokkaiden kaupunkikotien lisäksi yhteisöllisyys ja energiatehokkuus. Alueen keskelle sijoittuvan suuren suojaisan korttelipihan kiinnostavaksi yksityiskohdaksi rakennetaan kerhotalo Miitti sauna- ja nikkarointitiloineen. Korttelin alla sijaitsee Biiliparkki, jonne alueen asukkailla on kulku suoraan omasta porraskäytävästä.

Liberti-kortteliin on suunnitteilla Jamin jälkeen vielä yksi Skanskan kehittämä asuntohanke. Korttelin arvioidaan valmistuvan kokonaisuudessaan vuonna 2020, ja tässä yhteydessä valmistuu myös kerhotalo Miitti.

 

Lisätietoja:

Skanska Kodit, projektipäällikkö Anu Åkerman, puh. 040 184 0201, anu.akerman[at]skanska.fi

Skanska Oy, markkinointi- ja viestintäjohtaja Cristina Rinnetie-Uski, puh. 040 501 9816, cristina.rinnetie-uski[at]skanska.fi

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2016 oli noin 946 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 018.