c

Keravan BoKlok Sepänpihan rakennustyöt käynnistyivät Ahjon kaupunginosassa

Lehdistötiedotteet 6.3.2017 14.00 CET

Keravalla on aloitettu uusien BoKlok-kotien rakennustyöt sekä Skanskan työmaalla että talotehtaassa. Rakentaminen etenee vauhdilla ja asukkaat pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa jo tämä vuoden lopulla.

Havainnekuva BoKlok Sepänpihasta

”BoKlok-kotien yhtenä etuna on lähes puolet nopeampi rakentamisaika kuin perinteisissä uudiskohteissa”, kertoo BoKlokin Suomen maajohtaja Susanna Sucksdorff.

Luonnonläheiseen Ahjon kaupunginosaan Kettinkikujalle valmistuu vuoden 2017 lopulla 32 uutta BoKlok-kotia. As. Oy Keravan Sepänpihaan tulee kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen perheasuntoja. Pihapiirissä sijaitseva taloyhtiön yhteinen pihasauna sekä mahdollisuus pihaviljelyyn ovat BoKlok-asumisen ominaisuuksia.

”BoKlokissa kohtuuhintaisen omistusasumisen eteen tehdään kaikki mahdollinen. Esimerkki tästä on myös yhteistyömme S-Pankin kanssa. S-Pankki tarjoaa Keravan Sepänpihasta kodin ostaville asiakkaillemme uudenlaista pidempää asuntolainaa, joka joustaa elämäntilanteiden mukaan”, kertoo Sucksdorff.

Keravan Sepänpihan asunnoista on varattu jo lähes puolet. ”Sepänpihan BoKlok-kotien hinnat eivät päätä huimaa: kaksion saa edullisimmillaan velattomaan hintaan 153 000 €, kolmion hintaan 181 500 € ja neliön hintaan 208 000 €”, Sucksdorff luettelee.

Lisätietoja:

BoKlok, Suomen maajohtaja Susanna Sucksdorff, puh. 050 576 7700, susanna.sucksdorff[at]boklok.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Liisa Salmela, puh. 050 374 3070, liisa.salmela[at]skanska.fi

BoKlok-konseptin ovat kehittäneet yhteistyössä Skanska ja IKEA 1990-luvun puolivälissä. Konsepti yhdistää hyvät lähipalvelut, kohtuulliset asumiskustannukset ja hyvin mietityt tilaratkaisut. Suomessa BoKlok-konseptiin kuuluu se, että taloyhtiön pihapiirissä on yhteinen sauna sekä mahdollisuus viljelyyn. Ensimmäiset BoKlok-kodit rakennettiin Etelä-Ruotsiin vuonna 1997, ja tähän mennessä Ruotsissa on jo yli 8 000 BoKlok-kotia.

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2016 oli noin 946 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 018.