c

Nurmijärven monitoimitalo harjakorkeudessa

Lehdistötiedotteet 12.10.2016 14.00 CET

Skanskan rakentaman Nurmijärven monitoimitalon harjannostajaisia vietettiin Klaukkalassa keskiviikkona 12.10. Talosta on tarkoitus tulla kuntalaisten yhteinen olohuone. Se kokoaa yhteen usean lajin harrastajat, niin liikunnan kuin kulttuurinkin.

Nurmijärven monitoimitalo sijaitsee Klaukkalassa.

Uusi rakennus tarjoaa muun muassa monikäyttöiset nuorisotilat, opetus- ja harjoitustiloja taiteen perusopetuksen opistoille sekä bänditiloja ja kahvilan. Se tuo merkittävänä laajennuksena kunnan tilatarjontaan myös esiintyvän taiteen salin taiteilijoiden, kuntalaisten, yritysten ja kolmannen sektorin käyttöön.

”Rakennustyöt ovat edenneet suunnitellusti hyvässä yhteistyössä eri urakoitsijoiden ja tilaajan kanssa. Hankkeen toteutusvaiheessa on kiinnitetty erityistä huomiota työturvallisuuteen ja ympäristötehokkaaseen rakentamiseen muun laadunhallinnan ohessa”, kertoo Skanskan aluejohtaja Jukka Kylliö.

Rakennuksen on arvioitu valmistuvan kesäkuussa 2017. ”Talo valmistuu Suomi 100 vuotta -juhlavuotena ja kiinnostusta on ollut heti alkuun useiden tapahtumien järjestämiseen”, toteaa hankkeen toimintoja koordinoiva nuorisopäällikkö Merja Winha-Järvinen.

Hankkeen kustannusarvio on arviolta 13,5 miljoonaa euroa. Monitoimitalo on kooltaan noin 3 600 m2, ja se sijoittuu Klaukkalantien eteläpuolelle urheilukentän tuntumaan.

Lisätietoja:

Nurmijärven kunta, nuorisopäällikkö Merja Winha-Järvinen, puh. 040 317 2060, merja.winha-jarvinen[at]nurmijarvi.fi

Nurmijärven kunta, tekninen johtaja Ilkka Ruutu, puh. 040 317 2300, ilkka.ruutu[at]nurmijarvi.fi

Skanska Talonrakennus Oy, aluejohtaja Jukka Kylliö, puh. 040 5000 124, jukka.kyllio[at]skanska.fi

Nurmijärven kunta on 42 000 asukkaan kasvukunta pääkaupunkiseudun naapurissa. Kunnassa on kolme päätaajamaa: Nurmijärven kirkonkylä, Klaukkala ja Rajamäki.

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2015 oli noin 821 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 095.